Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Γράφει ο βόρειος άνεμος

Γράφει ο βόρειος άνεμος
Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά..... άντε γεια σας και όλα να πάνε καλά.

Θα ξεκινήσω με ολιγόλεπτο πριν ανακοινωθέν.

Φίλος μου Βολιωτης, κάτοικος Ν.Ιωνιας, μου τηλεφώνησε πριν από λίγο και εκτός τα χρόνια πολλά κλπ, μου ανέφερε το εξής: Τέσσερις τύποι με κυανόλευκα κασκωλ ( όπως της Νίκης), τριγυρνούν γύρω από το πάρκο εδώ και ώρα και ψάχνουν κάτι.

Τους πλησίασε και τους ρώτησε, τι ψάχνετε βρε παιδιά; Το άμα... χικ! το αμάξι μας! Τι έγινε; Το χάσατε; Εδώ το αφήσαμε, χικ!!, αλλά έφυγε! 

Βγαίνει έξω ο καπελας, ελάτε για γλυκό ρε παιδιά. Τι έγινε ρε καπελα; Έλα μωρέ, ήπιαν από δεκαπέντε 50ρακια ο καθείς+ τα μεζεκλικια , πανηγύρισαν το Χ με τους Austrian boys και είναι φεεεετα!! 

Αυτά με τους fan του Αλμωπου, εύχομαι να βρουν την κατάλληλη λύση.

Σήμερα το απόγευμα, μεγάλη πρόκριση του A.S Vagena στους "4" του κυπέλλου UEFA Pella. Ένα μέγα εύγε στους νικητές καθώς έγραψαν ιστορία. Για πρώτη φορά στα δρώμενα της Πέλλας, ομάδα της μικρής κατηγορίας, απέκλεισε μια της Α και τρεις της Α1!!

Λόγω των μέτρων που θα ισχύσουν από Πέμπτη πρωί, ήδη το πανηγύρι άρχισε μπροστά στο στολισμένο πλατάνι. Κλαρίνα, νταούλια, Σέρα, ομαλ κλπ κλπ.

Μου είπαν, ότι οι τοπικοί αναπληρωματικοί παίκτες έκαναν ζέσταμα πίσω από τον α' βοηθό ( παίζει Γ Εθνική). Αν είναι έτσι, μεγάλο λάθος!!

Θα παρακολουθήσω το βίντεο σε λίγο και θα έχω άποψη.

Η τετράδα της προημιτελικής φάσης δεν ολοκληρώθηκε, διότι ο μεγαλομέτοχος της τοπικής Black Θύελλας  έρχεται  από Deutschland για την αλλαγή της χρονιας και το ματς θα γίνει την παραμονή των Φώτων.

Αυτό που γνωρίζω καλά από τους κομήτες μου είναι ότι οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν με νέα στολή "mainsaft Deutsch".

Φεύγει το '21, έρχεται το '22 και μαζι και οι μεταγραφές;;; Βάζω τα ερωτηματικά διότι προχθές ήπια καφέ εσπρέσσο με δύο προέδρους ( τον καφέ τον πλήρωσα εγώ). Τι έγινε; Πάμε για ενισχύσεις; Ο ένας την έκανε κατσίκα, έχω δουλειά μου είπε. Ρωτάω τον άλλο. Τι γίνεται με τις μεταγραφές; Άκου μου λέει Ανεμε. Προχθές έκανα πρόταση σε έναν επιθετικό και μου απάντησε. Πρόεδρε, έμειναν 12 ματσάκια, θέλω δύο μαρούλια (χιλιάρικα ντε). Μόλις το άκουσα, σκέφτηκα ότι εγώ τα Χριστούγεννα αντί για πάπια, έφαγα κότα.  Ρε, πάμε καλά; Εδώ ο κ@λος μας βρακί δεν έχει, το μόριο μας καπέλο θέλει. 

Α, λέω από μέσα μου, τσιγκούνης είναι!!

Αμ δε, οι πιο πολλοί, μη πω ολοι οι πρόεδροι κρατούν μικρό καλάθι.

Πάντως χωρίς πλάκα, αν γίνουν στο σύνολο πάνω από 10-15 μεταγραφές στείλτε μου μήνυμα.

Αυτά για .. φέτος κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι και τα λέμε του ... χρόνου με υγεία. Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.

Βόρειος άνεμος.




1 σχόλιο:

  1. Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕ "βόρειε άνεμε",εμείς οι θαυμαστές σου σε ακολουθούμε κ στο fb κ στο Instagram κ τα μαθαίνουμε πρώτοι,ευχομεθα βέβαια να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο κ πάθος τις προσωπικές σου αποκαλύψεις...καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς!!! ΘΕ'Ω'ΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365