Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ήττα στην συμπρωτεύουσα για τον ΑΣ Γιαννιτσά (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σπουδαία νίκη πήρε Μακεδονικός κόντρα στον ΑΣ Γιαννιτσά, επικρατώντας με σκορ 2-0 και επανήλθε στις νίκες.

Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε μέσα στην μετριότητα, ωστόσο το δεύτερο μέρος ήταν ανταγωνιστικό, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρος και να δημιουργούν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Γουναρίδη, χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες τους.

Στο 58′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καράμπελα να περνά ωραία μπαλιά προς τον Τοπούζη, που εκτέλεσε με φοβερό σουτ πάνω στην κίνηση και πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, γράφοντας το 1-0!

Ο Μακεδονικός συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 77′ ο Πολύζος  κινήθηκε αστραπιαία στο πρώτο δοκάρι και βρήκε τη μπάλα από την εκτέλεση κόρνερ του Τσουκάνη, στέλνοντας τη στα δίχτυα με φοβερή κεφαλιά για το 2-0!

Ο ρυθμός στην συνέχεια και μέχρι το τέλος έπεσε, χωρίς να σημειωθεί κάτι το ιδιαίτερο. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε ο αρχηγός του ΑΣ Γιαννιτσά, Μπαμπαλής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 68ο λεπτό όλο το γήπεδο «πάγωσε», μετά από την άσχημη πτώση του Ιωσηφίδη ο οποίος έμεινε ακίνητος στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τις αισθήσεις του. Όμως η άμεση αντίδραση του συμπαίκτη του, Πελτέκη, και κυρίως οι σωστές ενέργειες του, αφού τέντωσε με τον ορθό τρόπο το κεφάλι του Ιωσηφίδη προς τα πίσω για να «ανεβεί» στη θέση του ο μυς της γλώσσας, αντί να τον στρέψει ολόκληρο στο πλάι κατά το λανθασμένα σύνηθες, ήταν αυτές που λειτούργησαν καταλυτικά ώστε ο Ιωσηφίδης να βγει από τον κίνδυνο και ύστερα να αποχωρήσει, φυσικά, υγιής, σώος και με μια απλή ζαλάδα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Παρχαρίδης, Σιαμάνης, Κοτανίδου (Δράμας).

Συνθέσεις:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Δοξάκης (72’ Κυζιλής), Μπρατσιάνι, (72’ Πολύζος), Σαραγιώτης, Βασιλείου, Ζαννάκης (32’ Μπόικα), Καράμπελας (87’ Κούφας), Τοπούζης (87’ Ασήμογλου), Γαρύφαλλος, Τσουκάνης.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Γιάννης Γυριχίδης): Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης (71’ Χατζηαλεξιάδης), Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος, Σαμαράς, Τσιάκαλος (58’ Δεληχατζής), Χαραβιτίδης, Πρέτσι, (74’ Πλατσιώτας Στ.), Μυλωνάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365