Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Κίτρινο το γειτονικό ντέρμπι στο Λιπαρό (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ένα τέρμα του Πέτρου Τζούρτζου λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ήταν αρκετό να κρίνει την αναμέτρησης το γήπεδο του Λιπαρού ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Ολυμπιακό Γαλατάδων.

Το παιχνιδι ήταν αμφίρροπο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων φίλων του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά, υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν οι γηπεδούχοι μετά την επίτευξη του τέρματος, πρόσεξαν κυρίως την άμυνα τους προσπαθώντας να κρατήσουν το αποτέλεσμα, κάτι που τελικά κατάφεραν παρότι οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην επανάληψη και έψαξαν την ισοφάριση, ωστόσο φάνηκαν άτολμοι και φλύαροι στην τελική προσπάθεια, γνώριμο όντας τελικά την ήττα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Κατεριάδης, Μανωλάκης, Κωνσταντινίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365