Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Αριδαία: Μαθήματα ΚΑΡΠΑ από το ΕΚΑΒ σε συνεργασία με το ΙΕΚ (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο του Aridaia365
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα μία πολύ ουσιαστική εκδήλωση στην Αριδαία, για το πώς μπορούμε να σώσουμε μία ζωή (ΚΑΡΠΑ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Αριδαίας (μπροστά στη τράπεζα Πειραιώς), στη μνήμη των αδικοχαμένων διασωστών Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελλαράκη του ΕΚΑΒ.

Οι πολίτες έμαθαν πως μπορούν, χωρίς κανέναν ιατρικό  εξοπλισμό, μονάχα με τα χέρια και τις γνώσεις,  να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ σε συνεργασία με το ΙΕΚ της Αριδαίας.


Δείτε τις φωτο του Aridaia365:








4 σχόλια:

  1. Και για άλλη μια φορά το μάθαμε κατόπιν εορτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτές και σε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν ενεργά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια κ ιδιαίτερες ευχαριστιες σε όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση δεδομένου ότι αποφασίστηκε την τελευταία στίγμή,εξαιτίας των συνθηκών που βιώνουμε.Ωστόσο η ανταπόκριση των σπουδαστών και του κόσμου ήταν άμεση. Συγκεκριμένα..συγχαρητήρια στους σπουδαστές του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ...Βαφείδου Χρυσούλα,Κωτσίου Βάγια,Μίσκου Αικατερίνη,Νικόλτση Μαρία,Νοχουτίδου Άννα,Παπαδόπουλος Χρήστος,Φάφκα Μαρία..και στους σπουδαστές του ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ...Γιόντης Βασίλης και Ζήφκας Κωνσταντίνος οι οποίοι αψηφώντας το κρύο, βοήθησαν στην παρουσίαση της Βασικής υποστήριξης της Ζωής (bls)με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή εκπαιδεύοντας τος πολίτες...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...Συγχαρητήρια παιδιά ,καλή συνέχεια στο διασωστικό σας έργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε τους διασώστες που μας έδωσαν την ευκαιρία να σώσουμε αν χρειαστεί μια ζωή εύχομαι να ξαναγίνει να έχουν κι άλλοι άνθρωποι τη χαρά να συμμετέχουν μπράβο πολύ καλή η κίνηση σας ευχαριστούμε πολυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365