Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Σπουδαίο διπλό ο Απόλλων Ραχώνας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος 
Μεγάλο διπλό για τον Απόλλωνα Ραχώνας που πέρασε από την Ν.Πέλλα επικρατώντας με σκορ 2-0 του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου και έτσι επανήλθε στος νίκες.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο  και μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος με ευκαιρίες εκατέρωθεν, στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ και λίγο αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους, που στάθηκαν αρκετά για να γείρει η νίκη και οι τρείς βαθμοί, προς την πλευρά τους, με τους γηπεδούχους να τα έχουν με την τύχη τους για τις χαμένες ευκαιρίες τους.

Ο  Δουλγέρης στο 55’ με εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 70’ ο Ψαραδέλλης διπλασίασε τα τέρματα τους, προβάδισμα το οποίο κράτησαν γερά μέχρι το τελικό σφύριγμα και πανηγύρισαν μια ακόμα, σπουδαία νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Βασιλειάδης, Λιάβας, Μητώνας.

3 σχόλια:

  1. είναι τόσο σημαντικό αυτό το παιχνίδι δηλαδή? θα προτιμούσα να μαθω μάθημα ζωής απ τα κατορθώματα του Ζλάταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι νανε πραγματικα το 0-1 εγινε στο 40 και το 0-2 στο 46 στο δευτερο ημιχρονο δεν υπηρχε ραχωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι σίγουρος θα λες για το περσινό παιχνίδι ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2021 1:26 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365