Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Γράφει ο βόρειος άνεμος

Γράφει ο βόρειος άνεμος

Buanasera siniore e seniorita. Πολύ αέρας ρε παιδιά και πραγματικά μας ζαλισε.

Παρακολουθώντας τα δρώμενα και τα γεγονότα των ημερών και κυρίως τους κοριούς μου που δουλεύουν, σας έχω μεγάλη είδηση.

Όπως είναι γνωστό εδώ και δύο μέρες, στην επιτροπή κυπέλλου, πρόεδρος και αντιπρόεδρος είναι από την Βόρεια Πέλλα. Ε και; Σας έχω ειδησαρα.

Ποια; Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέτος η έδρα του τελικού θα είναι στην Αλμωπία και συγκεκριμένα στο γήπεδο "Τσαρναρτσκα" του Λουτρακίου.

Παρακαλώ, που το πρόβλημα; Και άριστος ο αγωνιστικός χώρος, λόγω της παρουσίας ομάδας SL2, κερκίδες για 500 θεατες, ωραία τοποθεσία και κυρίως λόγω των Λουτρών θα δώσει την ευκαιρία  και στους πολυπληθείς τουρίστες να προβληθεί το ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Πάμε τώρα στο ΣΚ όπου έχουμε ενδιαφέροντες αναμετρήσεις.

Τα ματσάκια που ξεχωρίζουν είναι.

Το Σάββατο στο Ριζάρειο ΑΚ, θα διεξαχθεί ντέρμπι μεταξύ του 1944 και του Νησιού. Φυσικά και υπάρχει φαβορί αλλά οι Μακηδες έχουν άλλη άποψη.

Στο Tsali stabium, η ορχήστρα του Tsartini έναντι του Arilip.

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στο Κονφερεισον. Ντερμπαρα στην Xifiani ματαξυ της γηπεδούχου και Προμάχων Β. Ο νικητής καπαρωνει καλή θέση για τα off.

Το άλλο ματσάκι θα γίνει στην Ανατ. Πελλα, όπου η Νέα κόντρα στον μεγάλο Μπιζέλια. Σακουλη, βγάζεις διπλό και ετοιμάζεις γάμο και γλέντια.

Την Κυριακή πολλά παιχνίδια αλλά λίγα τα καλά.

Το μέγα ντέρμπυ στην Α1 θα διεξαχθεί στο Kera arena, όπου η τοπική Kera Sity παίζει τα ρέστα της κόντρα στον Green Army. Το τρίποντο θέλουν και οι δύο για τους δικούς τους λόγους.

Επίσης Κυριακή και έπειτα τον πρωινό Εκκλησιασμό υπάρχει το γειτονικό ντέρμπι στον Μεγαπλάτανο, εκεί που οι γηπεδούχοι θέλουν να πικρανουν τον κυρ Γιάννη και την παρέα του.

Γειτονικό ντέρμπι και στην Μενηιδα, όπου οι γηπεδούχοι του Αη Λια αγωνίζονται ενάντια της Kalinitsas.

Το μεγάλο ματς, η μητέρα των μαχων θα διεξαχθεί στο Blackβουνι. Lutsesku εναντίον Simon, Bulis εναντίον Harma.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κλατεμπεργκ θα φέρει διαιτητές Α κατηγορίας, μάλλον Ισπανούς η Άγγλους.

Αυτά για απόψε, χρόνια πολλά αύριο στις Αννουλες και gutenachten.

1 σχόλιο:

  1. Ωραία μας τα λες ρε ανεμε αλλά για το της Νίκης Αξού σου διέφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365