Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Πιστοποιητικό νόσησης διάρκειας τριών μηνών – Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας
Αλλάζουν όλα με το πιστοποιητικό νόσησης του κορονοϊού, καθώς όπως αναφέρει η απόφαση του υπουργείου Υγείας θα λήγει πλέον στους τρεις μήνες από έξι που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η απόφαση του υπουργείου Υγείας –για την οποία σας έχει ενημερώσει ήδη εδώ και μέρες το newsit.gr– έρχεται μετά την αποδοχή της σχετικής εισήγησης από την επιτροπή των εμπειρογνομώνων. Μάλιστα, τα επόμενα 24ωρα θα εκδοθεί και η ΚΥΑ που θα παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για το πιστοποιητικό νόσησης

«Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για μείωση του χρόνου ισχύος του πιστοποιητικού νόσησης από τους 6 μήνες στους 3 μήνες, θα ακολουθήσει σχετική ΚΥΑ για την εφαρμογή των μέτρων, η οποία θα εξειδικεύσει τον τρόπο υλοποίησης της 3μηνης ισχύος, καθώς και νομοθετική τροπολογία για τις ειδικές κατηγορίες», αναφέρεται συγκεκριμένα.

3 σχόλια:

  1. Τό πιστοποιητικό νά τό βάλουν εκεί πού ξέρουν, γιατί έτσι δίνουν στις δήθεν κυρίες την ευκαιρία να πηγαίνουν στην Αίγυπτο ή όπου αλλού θέλουν καί νά πηδιουνται με δύο καί τρεις μαζί, μετά έρχονται εδώ με το κοβιτ τής μπουτζουανα καί διερωτωνται πώς έφτασε στην χώρα μας, μετά σάς φταίνε οι ανεμβολιαστοι άντε πηγαίνετε νά σάς φάει κανένας άλλος.Δεν με ενδιαφέρει αν θά περάσει αυτό πού έγραψα αλλά φτάνει πια είναι αναξιόπιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευρωπαϊκή Ένωση τούς καίει κι αυτοί Μπαϊράμι κάνουν μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά θά κάνει τό υπουργείο καί όσοι γράφουν νά δουν τί λέει ή Ε.Ε για τό θέμα αυτό ότι είναι λάθος για τό τρίμηνο πού λέει η Ελλάδα δεν ισχύει καί κάποιες χώρες θέλουν νά ισχύσει για 12 δωδεκαμηνο, εκτός αν ή Ελλάδα εφαρμόζει τά κατά δοκούν ότι φανεί τού λολοστεφανει.Μια ερώτηση πώς γίνεται νά είμαστε η τρίτη χώρα μετά την Γερμανία πού έχουμε τά σκληρότερα μέτρα αλλά περισσότερους θανάτους καί μήν μου πει κάποιος ότι σε αυτό φταίνε οι ανεμβολιαστοι γιατί είναι λάθος μήνυμα αυτό αφού καί οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν καί πεθενουν, αλλά εδώ μας λένε ότι έχουν συνεχώς εμβολιασμούς στο 70% είναι εμβολιασμενοι μπωρει καί παραπάνω πώς γίνεται νά φταίει ο ανεμβολιαστος μονό,ας αποφασίσουν λοιπόν τί φταίει και τί όχι, επίσης ας μαζέψουν αυτές τις κυρίες τού καλού κόσμου πού κάνουν πάρτι με ούζα στο εξωτερικό και φέρνουν εδώ την μπουτζουανα Ο μικρόν????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365