Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Πένθος στο Σταυροδρόμι Πέλλας, έφυγε ο Μάκης Γκέσιος

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος 
Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η απρόσμενη είδηση του θανάτου του Μάκη Γκέσιου, επί σειρά ετών προέδρου του Φιλίππου Σταυροδρομίου.

Ένα πραγματικό σοκ για την μικρή κοινωνία του Σταυροδρομίου, αποτέλεσε η ξαφνική απώλεια του πολυαγαπημένου παράγοντα στην οικογένεια του ποδοσφαιρικού συλλόγου του χωριού και όχι μόνο, καθώς ο εκλιπών πλέον Μάκης ήταν γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό και φυσικά στην κοινωνία της περιοχής. 

Για πολλά χρόνια εμείς που ασχολούμαστε με το αθλητικό ρεπορτάζ, ο Μάκης Γκέσιος αποτελούσε την βασική πηγή των ειδήσεων για λογαριασμό της αγαπημένης του αμάδας, ήταν ο άνθρωπος που μας ενημέρωνε από τα γήπεδα.

Τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά μετά την νεκροψία του.

Δυστυχώς ο αγαπητός και φίλος Μάκης δεν είναι πιά κοντά μας, τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, καλό κουράγιο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 15.00 στην γεννέτειρα του στο Σταυροδρόμι

1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365