Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ένας παλιός γνώριμος ο νέος προπονητής στην Νίκη Καλής, γνώριμος και ο νέος Γενικός Αρχηγός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Μετά απο διάφορες επαφές η διοίκηση της Νίκης Καλής βρήκε τον επόμενο προπονητή του στο πρόσωπο του 54χρονου Μπάμπη Κρητίδη, ο οποίος επανέρχεται μετά απο χρόνια σε έναν πάγκο που γνωρίζει καλά και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης.

Ο νέος τεχνικός της Νίκης με καταγωγή από τον γειτονικό Προφήτη Ηλία, συμφώνησε με τους διοικούντες του Συλλόγου για να αναλάβει την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος με στόχο την αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας της Μενηίδας μετά τον μέτριο πρώτο γύρο και τα όχι αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η παρουσίασή του θα γίνει σήμερα στην προγραμματισμένη προπόνηση όπου θα γνωρίσει τους παίκτες και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Μαζί με την έλευση του νέου τεχνικού ανακοινώθηκε από την διοίκηση και η ανάληψη των καθηκόντων στην θέση του Γενικού Αρχηγού, από τον Νίκο Αμαξόπουλο (Βούνκ) που παλιότερα διατέλεσε πρόεδρος στην ομάδα και είναι από τους ανθρώπους που πάντα είναι κοντά στον σύλλογο.

Κρητίδης

Αμαξόπουλος


4 σχόλια:

  1. Άντε Βουνκ έλειψες από την πιάτσα. Με τον coach είστε φοβερό δίδυμο!! Νίκη Καλής χωρίς εσένα δεν γίνεται. Καλή συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαλτε το χερι στη τσεπη και φερτε 3 παικτες απο το επανω ραφι , διοτι η Β ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.35 ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ , ΟΧΙ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365