Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Λύση συνεργασίας ομάδας Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας με προπονητή

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μία λύση συνεργασίας ομάδας με προπονητή καταγράφηκε σήμερα και πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Πρόκειται για την λύση συνεργασίας της Νίκης Καλής και του Χρήστου Παλάνη, η οποία τυγχάνει να συμβεί μετά την εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, με σκορ 2-0 στην Λεπτοκαρυά.

Έγκυρες πληροφορίες του Aridaia 365 αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής της Νίκης, θα είναι ένας παλιός γνώριμος και έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν στην ομάδα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου, για την λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Παλάνη, αναφέρει:

«Η Νίκη Καλής ευχαριστεί τον προπονητή Χρήστο Παλάνη για την προσφορά του στην ομάδα. Ανακοινώνουμε το τέλος της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, σε κάθε τομέα της προσωπικής και επαγγελματικής του ενασχόλησης.»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365