Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας διέγραψε τον Κουρουμπλή μετά τα περί “δολοφόνων” στη Βουλή

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Έντονοι εσωκομματικοί τριγμοί προκλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές που έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη μέσα Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποκάλεσε «δολοφόνους» τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή την αντιμετώπιση της πανδημίας και το ζήτημα με τους θανάτους εντός κι εκτός ΜΕΘ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται οργισμένος με τον βουλευτή του, ζητώντας του να ανακαλέσει τα όσα είπε.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν ευθύνες αλλά εμείς δεν στοχοποιούμε τον αντίπαλό μας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως άφηνε να εννοηθεί ακόμα και το ενδεχόμενο διαγραφής του βουλευτή αν δεν ανακαλέσει.

Κάτι τελικά το οποίο και έγινε, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποιεί πως ο κ. Κουρουμπλής διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365