Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Φαρμακοποιός μοίραζε πλαστά rapid test έναντι 7 ευρώ

Εναντίον του φαρμακοποιού σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα
Στα φάκα των ανδρών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου της Κρήτης έπεσε ένας φαρμακοποιός της πόλης, ο οποίος προέβαινε στην έκδοση ψευδών rapid test κορωνοϊού λαμβάνοντας το ποσό των επτά ευρώ για το καθένα από αυτά.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στους άνδρες της παραπάνω υπηρεσίας αλλά και στο Α΄ Α.Τ Ηρακλείου ανέφεραν ότι ιδιοκτήτης φαρμακείου προέβαινε σε παράνομη έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων που αφορούσαν σε καταχώρηση στο μητρώο ασθενών Covid – 19 ΗΔΙΚΑ και στην έκδοση σχετικής βεβαίωσης χωρίς να προβαίνει στη λήψη ρινοφαρυγγικού ή άλλου επιχρίσματος από τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Μετά από όλα αυτά οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αποφάσισαν να στήσουν την παγίδα του στο φαρμακοποιό. Ένας αστυνομικός με προσημειωμένα 30 ευρώ που αποτελούνταν από ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ κι άλλο ένα των 10 ευρώ μετέβη σήμερα (16/12/2021) το πρωί στο φαρμακείο ζητώντας από τον ιδιοκτήτη του να προχωρήσει στην καταχώρηση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό χωρίς να προβεί σε διενέργεια αυτού και σχετική βεβαίωση.

Ο φαρμακοποιός ζήτησε από τον αστυνομικό που προσποιούνταν τον πελάτη το ΑΜΚΑ του και αμέσως προέβη στην έκδοση της αρνητικής βεβαίωσης έχει πάρει επίχρισμα από τον υποτιθέμενο πελάτη. Στη συνέχεια ο φαρμακοποιός ζήτησε το πόσο των επτά ευρώ για τις υπηρεσίες του. Ο αστυνομικός του έσωσε το προσημειωμένο 10άρικο και μόλις βγήκε από το φαρμακείο τότε εντός αυτού μπήκαν συνάδελφοι του από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου οι οποίοι συνέλαβαν το φαρμακοποιό. Εναντίον του φαρμακοποιού σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365