Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΟ Κερασιάς πέντε αστέρων (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟ Κερασιάς πέτυχε νίκη-θρίαμβο στο Κλεισοχώρι, επικρατώντας με σκορ 5-2 της Ελπίδας Έδεσσας και πήρε το σημαντικό τρίποντο.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πετούσαν φωτιές στην επανάληψη και έφτασαν εύκολα σε μια μεγάλη νίκη, εκμεταλευόμενοι τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων που πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση και υπέστησαν φυσιολογικά την ήττα.

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Μάντης, ενώ στο 68’ ο Λούσας ζευγάρωσε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Στο 74’ ο Στογιάννης ανέβασε το σκορ στο 0-3 και λίγο αργότερα στο 82’ ο Πέτκος έγραψε το 0-4, για να έρθει  στο 83’ ο Ουρούμης και να γράψει το 0-5.

Με δύο τέρματα στο 87’ και στο 90’ ο έμπειρος Χατζηλίας μείωσε το σκορ γράφοντας το τελικό 2-5.

Άριστη η διαιτησία του κ.Μιχαηλίδη και των βοηθών του κ.κ Σηπάκη, Κεσίσογλου Κ.

Συνθέσεις:

Ελπίδα: (Κώστας Σιάμος)

Ιορδανίδης, Λότσι, Μητσόπουλος, Μπαμπατζάνης, Μπλιδινιώτης, (78’ Μακουλέας), Αποστολίδης, Σέξτος, (66’ Ζουμπούλης), Γέργης, Αρβανίτης, (78’ Πασιαλής), Ταχίρι, Χατζηλίας.


ΠΑΟ: (Δημήτρης Μυλωνάς)

Σαρακινλής, Φουδούλης, Γουλάκης, Πασιαλής Αν., Πασιαλής Αντ., Στογιάννης, Παπαθανασίου Δ., (66’ Λούσας), Μάντης, (78’ Γεωργίου), Καπαγιάρογλου, (78’ Τράιος), Πέτκος, (80’ Ουρούμης), Τσιτσάγκας.


Δείτε τι βίντεο και τις φωτό:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365