Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Στην Δόξα Μελισσίου το γειτονικό ντέρμπι

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας
Μεγάλη νίκη για την Δόξα Μελισσίου στο γειτονικό ντέρμπι στην τελευταία αγωνιστική του α΄γύρου καθώς επεκράτησε στον Αξό επί της τοπικής Νίκης με το ευρύ σκορ 0-4.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, παίζοντας γρήγορα από τα πλάγια από τα άκρα δημιούργησαν πολλές τελικές, τις οποίες σπατάλησαν, γιατί ήταν φλύαροι και απρόσεχτοι στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι 2-3 φορές απείλησαν τους φιλοξενούμενους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο πρώτο πεντάλεπτο, δημιούργησαν 4 πολύ σπουδαίες ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησαν οι επιθετικοί τους, καθώς κι ένα γκολ μετά από σέντρα από τον Πισμισάκη και κεφαλίά του Γκότση.

Το σκορ για τους Μαυραετούς άνοιξε ο Τζήμας με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ, από 35 μέτρα, που άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, γράφοντας το 0-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι επιθετικά και στο 52΄μετα εξαιρετική ενέργεια του Πισμισάκη και ωραία σέντρα με κεφαλιά ο Γκότσης έγραψε σε 2-0.
 
Το 3-0 έγραψε στο 71΄ ο εκπληκτικός Χατζηπαρασίδης με κοντινό γυριστό σουτ, μετά από φάουλ του Ζούζουλα., για να κλείσει το σκορ στο 85΄μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Πισμισάκη Ι. και σουτ στη γωνία, γράφοντας το τελικό 4-0.

 Η διαιτησία των κ.κ Σιδηρόπουλου, Βασιλειάδη και Σιώνη Μ. άριστη.

Η  σύνθεση των νικητών: (Γιάννης Σερέτης)
Δεληχατζής, Μερτζάνης (80΄Σιδέρης), Παναγιωτίδης, (60΄ Χατζόγλου) Ξανθόπουλος, Ασλανίδης, Χατζηπαρασίδης, Κυζιρίδης (60΄ Ζούζουλας), Τζήμας, Πισμισάκης Ι, Γκότσης (60΄Σαρρής), Χωραφάς, (60΄Πισμισάκης Α).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365