Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Πέντε ομάδες ανέρχονται από την Β’ στην Α’ Κατηγορία

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Οι δύο πρώτες ομάδες από καθε όμιλο, μετά την διαδικασία των play off θα κερδίσουν την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, ενω οι τριταθλητές των δύο ομίλων θα δώσουν αγώνα κατάταξης σε ουδέτερο γήπεδο για το 5ο εισιτήριο που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία.

Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, σύμφωνα με τη υπ’ αριθ, 7/6-9-2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, στον 1ο όμιλο ο οποίος απαρτίζεται από έξι (6) ομάδες και τον 2ο όμιλο ο οποίος απαρτίζεται από εννέα (9) ομάδες.

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος)  στον κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων,  ισχύουν όσα αναφέρει  το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και τη τελευταία θέση κάθε ομίλου.

 

PLAY-OFFS 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Στον 1ο όμιλο οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης (1η, 2η, 3η και 4η θέση), μετά την λήξη της κανονικής περιόδου, σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες (α’ και β’ γύρος) ύστερα από δημόσια κλήρωση και με την βαθμολογία που είχαν στην κανονική περίοδο.

Μετά την λήξη των παραπάνω αγώνων play offs, οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη και δεύτερη θέση του ομίλου, ανέρχονται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023.

-Η ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση θα αγωνιστεί με την ομάδα του 2ου ομίλου που θα καταλάβει την τρίτη θέση, σε μονό αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια Αρχή. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτυ, για την ανάδειξη του νικητή. Ο νικητής ανέρχεται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023.

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Στον 2ο όμιλο ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος)  και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων,  ισχύουν όσα αναφέρει  το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και τη 9η  θέση.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις (1η και 2η θέση) ανέρχονται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023.

-Η ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση θα αγωνιστεί με την ομάδα του 1ου ομίλου που θα καταλάβει την τρίτη θέση, σε μονό αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Διοργανώτρια Αρχή. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί παράταση και πέναλτυ, για την ανάδειξη του νικητή. Ο νικητής ανέρχεται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023.

 

-Έτσι στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023, ανέρχονται συνολικά πέντε (5) ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365