Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

«Αίτημα στο Υπ. Εσωτερικών για χρηματοδότηση παρεμβάσεων εκσυγχρονισμού του Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας» (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου Διονύση Σταμενίτη

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα πραγματοποίησαν, από κοινού, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης και ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Κετικίδης την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η χρηματοδότηση παρεμβάσεων σε αθλητικές υποδομές του Δήμου Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, κατατέθηκε από πλευράς Δήμου Αλμωπίας το αίτημα χρηματοδότησης για κατασκευή ελαστικού τάπητα (ταρταν) και παροχή εξοπλισμού στο Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας (εκτιμώμενος προϋπολογισμός 750.000 ευρώ). 

Όπως σημειώθηκε, πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που θα αναβαθμίσει το στάδιο και θα εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις των τοπικών αθλητικών σωματείων αλλά και των μεμονωμένων αθλούμενων από την ευρύτερη περιοχή. 

Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας αναγνωρίζοντας τόσο τη σημασία της παρέμβασης για νέο χλοοτάπητα αλλά και την αναγκαιότητα ενημέρωσε το Βουλευτή κ. Σταμενίτη και το Δήμαρχο κ. Μπάτση ότι άμεσα οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών θα εξετάσουν το αίτημα και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου το Υπουργείο θα απαντήσει σχετικά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365