Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Υπέροχη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Φιλώτεια Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του Πολιτιστικού συλλόγου Φιλώτειας "Άγιος Δημήτριος"

Διαβάστε την ανάρτηση του Πολιτιστικού συλλόγου Φιλώτειας "Άγιος Δημήτριος":

Μια υπέροχη γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο χώρο του συλλόγου μας! 

Μικροί κ μεγάλοι διασκέδασαμε με χριστουγεννιάτικη μουσική , απολαύσαμε γιορτινές λιχουδιές κ φωτογραφηθήκαμε με τον Άγιο Βασιλη κάτω από το φωτισμένο δέντρο μας!!! 

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που παρεβρεθήκατε εκεί για να γιορτάσετε μαζί μας κ όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κυριο Απτεσλή Α. Θωμά για τη βοήθειά του ώστε να αποκτήσουμε το δέντρο μας και το κύριο Δημητριάδη Λάζαρο για την βοήθειά του στις πολύωρες εργασίες για την τοποθέτησή του.

*Σύντομα θα είναι διαθέσιμα στη σελίδα μας τα ετήσια ημερολόγια του συλλόγου, με τις ζωγραφιές που μας χάρισαν οι μικροί μας καλλιτέχνες 

Σας ευχόμαστε τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία κ αγάπη για όλους 


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365