Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Πέλλα ΦΩΤΟ: Επ' αυτοφώρω συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων

Δείτε την φωτό
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (23 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, πέντε ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως διαπιστώθηκε συμμετείχαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καταστήματος σε παράνομο τυχερό παίγνιο με συνομολόγηση χρηματικού ποσού. 


Επίσης, συνελήφθη ημεδαπός άνδρας, που ήταν υπεύθυνος στο ανωτέρω κατάστημα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365