Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΟΚ Β' 1 - 2 / Ήττα με πολλές φωνές για την διαιτησία

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης - Φωτορεπορτάζ Γιώργος Παντελίδης / Studio Pantelidis
Την ήττα, αλλά με πολλά παράπονα από την διαιτησία του Φίτσα και του βοηθού του Φραγκούλη, γνώρισε ο Αλμωπός Αριδαίας από τον ΠΑΟΚ Β', στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων εξαιτίας απόφασης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας. Για την συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας ουδεμία ευθύνη φέρει ο σύλλογος της Αριδαίας. Μάλιστα υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη πλησίον του γηπέδου, για να μην εισέλθει κανένας φίλαθλος χωρίς πρόσκληση.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Αλμωπός ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και είχε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτα λεπτά με κεφαλιά του Σέχου να βρίσκει στο δοκάρι.
Ο ΠΑΟΚ Β' αντέδρασε και πάγωσε το γήπεδο αφού μέσα σε δύο λεπτά σκόραρε δύο φορές. Αρχικά στο 21' ο Χατζηστραβός με ωραίο σουτ έγραψε το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Κούτσιας εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα του Αλμωπου και σημείωσε το 0-2 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μείωσε στο 55' με τον μόνιμο σκόρερ της Χρήστο Ρόβα, ο οποίος μετά από ωραία προσποίηση και σουτ πραγματοποίησε το 1-2. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης σκόραρε εκ νέου 8 λεπτά αργότερα, αλλά ο διαιτητής Φίτσας ακυρώσετε το γκολ και καταλόγισε επιθετικό κατά του επιθετικού του Αλμωπού, μια φάση για την οποία υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.
Στα εναπομείναντα λεπτά οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς την μεγάλη φάση, μέχρι το 91ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο Σέχου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, με παίκτη του ΠΑΟΚ Β' όμως να διώχνει. Δια γυμνού οφθαλμού φάνηκε η μπάλα να έχει περάσει την γραμμή, όμως ο πρώτος βοηθός Φραγκούλης έδειξε παίζεται, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους ποδοσφαιριστές και τον πάγκο Αλμωπού. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει τη νίκη και αυτή του Γιώργου Τυριακίδη να έχει πολλά παράπονα από τους διαιτητές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Φίτσας, από τον σύνδεσμο Πρέβεζας-Λευκάδας. Βοηθοί του οι Φραγκούλης και Χριστοδούλου, ενώ τέταρτος ήταν ο Βουρνέλης.

Συνθέσεις:

Αλμωπος Αριδαίας / Λουτρά Πόζαρ (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης(72' Παρασκευάς), Σέχου, Κολλαράς, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι(72' Μπακούτσης), Γιουκούδης, Πρίκας(85' Ζαχαρός), Τριανταφυλλάκης(72' Πέττας), Ρόβας.

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας(45'Μελετίδης), Χατζηστραβός (90' Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας(66' Πανίδης), Γκορντετζιάνι(45' Τζίμας).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Παντελίδη - Studio Pantelidis για το Aridaia365:































































36 σχόλια:

  1. Μας δουλεύετε ρε παιδιά αφού είχε κόσμο τί γράφετε ότι χωρίς κόσμο έγινε, τώρα έχω δύο ερωτήσεις ήταν πέναλτι τού Σουλιώτη καί τό γκολ πού δεν μέτρησε ήταν μέσα αν ήταν τότε ό ΠΑΟΚ Β δεν χρειάζεται καί βοήθεια για βαθμολογία αφού παραμένει έτσι κι αλλιώς,σε αυτό τό προταθλημα παρωδία, έχει δίκιο ό Κούγιας πού τά λέει για κάποιες ομάδες πού μπήκαν μόνο γιατί είχαν όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όσο γνωρίζω στα κεκλισμένων των θυρών παιχνίδια υπάρχουν βάση νόμου προσκλήσεις 30-40 για τους γηπεδούχους και 30-40 για τους φιλοξενούμενους, συν τις διοικήσεις, συν τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ και όσους εργάζονται για την αναμέτρηση, περίπου συνολικά 100-120 άτομα μπορούν να εισέλθουν. Αν τους μετρήσετε όσους βλέπετε στις κερκίδες δεν θα τους βγάλετε παραπάνω. Επιπλέον προσθέστε και τους αστυνομικούς, αφού κάποιοι εξ αυτών έπρεπε να βρίσκονται στις κερκίδες. Επίσης επειδή βρέθηκα εγώ προσωπικά εκτός γηπέδου, υπήρχε παντού αστυνομία και δεν περνούσε κανείς χωρίς πρόσκληση μέσα. Η απόφαση ήταν καθαρά της Αστυνομίας με βάση τα όσα ισχύουν μετά από απόφαση της Κυβέρνηση λόγω Covid. Τώρα γιατί με τον Βόλο και με τον Ολυμπιακό Β μπορούσαν να μπουν τα διαρκείας και σήμερα όχι, δεν γνωρίζω τι άλλαξε.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  2. Δεν ντρέπεστε λίγο χωρίς φιλάθλους του Αλμωπου μόνο να λέτε γιατί είχε πάρα πόλους από τοτς παοκτσιδες μέσα με πυρσους ντροπή σας ή διοίκηση του αλμωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο πολύ σας πόναει που ο ΠΑΟΚ Κάνει εδώ και χρόνια κουμάντο στην επαρχία.. Αντιπαοκτση που βγήκες να παράπονοεθεις μισή ώρα μετά το ματς.. Πάρτε το χαμπάρι..

      Διαγραφή
    2. Πόσο κόσμο έχεις εσύ σαν Αλμωπος
      ..χαλάρωσε..όταν έπαιζες με τον Εξαπλάτανο ο Εξαπλάτανος ποιο πολύ κόσμο είχε.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ?? ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ??

      Διαγραφή
    4. Και γιατί σε πείραξε δηλαδή που είχε κόσμο ??Έγιναν τπτ επεισόδια έγιναν τπτ ντου μέσα στο γήπεδο έδειραν κανέναν ηρέμησε φίλε όλοι η Αλμωπία ΠΑΟΚ είναι..Τι να κάνουμε αφού δεν μπορείτε ούτε τον Εξαπλάτανο να περάσετε σε κόσμο.

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???

      Διαγραφή
    6. εμένα η απαράδεκτη διαιτησία με πείραξε φιλε, τίποτε αλλο...

      Διαγραφή
  3. ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ. ΠΑΟΚΆΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι πρέπει να είσαι χαμηλών προδιαγραφών για νά πανηγυρίζεις, πρέπει νά ντρέπεσαι γιατί με αυτήν την διαιτησία εξέθεσε την ομάδα σού.

      Διαγραφή
  4. Κεκλεισμένων ντεμεκ 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι οπαδοί το ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του αλμωπου ήταν όλοι καλεσμένοι με προσκλησεις... Και αμα προσεξατε το γήπεδο ήταν και κλεισμένον τον θυρών... Πρώτα να μάθετε και μετά να μιλάτε... ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΤΈ...

      Διαγραφή
  6. Ρε οι απίθανοι μέχρι και τον Αλμωπό έσφαξαν...... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν η αστυνόμικη διεύθυνση που υπήρχε για το παιχνίδι έδινε την έγκριση να γίνει ανοιγμένων των θυρών τότε θα μπαίνανε οι οπαδοί και οι φιλάθλοι με δειαρκειας στο σημερινό μπαίναν οι φιλάθλοι και οπαδοί με προσκλήσεις όσο για τη δειαρκεια του παιχνιδιού είχαν προσκλησεις διαγραμμένες με ονόματα και επίθετα όσο για τη διαιτησία ο κουτσιας είναι απλά πολύ καλύτερος από αυτούς που είδαμε τη προηγούμενη βδομάδα στην Αριδαία..

      Διαγραφή
    2. mvp σήμερα ήταν η διαιτησία φίλε.. καλός ο Κούτσιας αλλά δε μπόρεσε να τους φτάσει?

      Διαγραφή
  7. Οι διοίκηση του αλμωπου να μας πει γιατί τώρα ειδικά με τον παοκ δεν μπήκαμε εμείς οι φιλαθλοι του αλμωπου με τα διαρκείας και στα προηγούμενα παιχνίδια πλην της ΑΕΛ μπαίναμε?περιμένω μια απάντηση εγώ και όλος ο φίλαθλος κόσμος του αλμωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναφέρει το 365 ξεκάθαρα οτι ηταν θεμα αστυνομίας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέτρα δεν υπήρχαν. Η αποφαση για λήψη μέτρων έληξε στις 24-1-22(δειτε την σελίδα της ΓΓΑ) και έκτοτε δεν έχει υπάρξει νέα απόφαση. Ως εκ τουτου, δεν μπορω να καταλάβω,τίνος σποφαση ήταν η απαγορευση παρουσίας φιλάθλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και νέο ΦΕΚ που είναι σε εφαρμογή, Δ1 α/ΓΠ.οικ. 3608/2022 με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 που ισχύουν από τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 6:00.

      Στο επιμαχο θέμα για τον αθλητισμό και την χωρητικότητα αναφέρει ξεκάθαρα:

      Οι παρευρισκόμενοι θεατές να μην υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών και τον ανώτατο αριθμό των χιλίων (1.000)

      Το 10% στο γήπεδο της Αριδαίας είναι οι προσκλήσεις.

      Για να σας το κάνω ακόμα πιο εύκολο. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την ρεβάνς του κυπέλου, αν γινόταν θα ήταν κεκλεισμένων εξαιτίας του παραπάνω ΦΕΚ

      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  10. Το παραπανω ΦΕΚ δεν ηταν σε ισχυ με τον ολυμπιακο δηλαδη με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το γνωρίζουν οι εμπλεκόμενες πλευρές...

      Διαγραφή
    2. επειδη εγινε με ολυμπιακο για ν μπει ο κοσμος γιαυτο τη φαγαμε τωρα.............

      Διαγραφή
  11. Η νοοτροπία του Έλληνα είναι αυτή, προτιμα να υποστηρίζει ομάδες των μεγάλων αστικών κέντρων παρα την ομαδα της περιοχής του.. δικαίωμα του αλλά μετα μην απορουμε γιατι παμε απο το κακο στο χειροτερο σαν κοινωνία, ακόμα και οι λεπτομέριες δείχνουν το ποιον του καθε λαου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχως στη πολη μας υπάρχουν πολλοί ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.. είναι οι ίδιοι που λένε στα πιτσιρίκια να μην υποστηρίζουν αθηναίκες ομάδες, και όταν παιζει η ομαδα της πολης τους με μια της Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν φανατικα τη δεύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩΜΕΝ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΉΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΌΥΣ τους αριδαιωτες που υποστήριζαν τον αντίπαλο σήμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aπαραδεκτο ο συνδεσμοσ του παοκ .ηνε κ απο τη καρατζοβα να βριζουν του αλμωπου.ντροπη σασ ενασ παοκτσησ.απο τη περιοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μετά ρε λέτε γιατί δεν έχει παιδιά δικά μας, απλά γιατί από την περιοχή τής Πέλλας πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ όπου κάποιος έγραψε στην παραπάνω ανάρτηση έτσι γαμ ό ΠΑΟΚ τί περιμένεις μετά, αυτά πού τού κάνουν αυτοί από Αθήνα μεριά αυτοί τά κάνουν εδώ στην επαρχεία, ού νά μου χαθείτε θά με κάνετε να αλλάξω ομάδα ρε, ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφηστε τις κριτικες για τον κοσμο να ασχολειθουμε με τις ομαδες.οι β ομαδες δεν εχουν καμμια δουλεια στο πρωταθλημα.πιστευω οτι διαμωρφονουν αναλογα με τις συμπαθιες τους την βαθμολογια.Οταν βλεπεις τον πιτσιρικα τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ β να μην παιρνει την μπαλα που βγηκε αουτ απο μικρο αλλα να πηγαινει να την φερνει απο τα καγκελα ο ιδιος,οταν μπλοκαρει και ξαπλωνει με την ανοχη του στημενου διατητη αντι να προσπαθειση να δειξει οτι αξιζει να παιζει στον ΠΑΟΚ ε τοτε αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να χαίρεσαι που υπάρχουν στην Ελλάδα παιδιά με μέλλον στο ποδόσφαιρο κάθεσαι και τα βρίζεις κιόλας.Αν κέρδιζε ο αλμωπος τα ίδια πράγματα θα γινόντουσαν. Αλμωπο υποστηρίζω αλλά είναι κρίμα να βρίζεις τα 19χρονα απλά και μόνο επειδή παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και σε κερδίζουν. Άκουσα χτες κάποιους να βρίζουν μάνες στο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ... ηλικρινα λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.
      Ήταν ωραίο δηλαδή οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ήταν Αριδαιοτες να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές του αλμωπου;

      Διαγραφή
    2. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλος τί δουλειά έχουν στην σούπερ λιγκ 2, σέ ποιο προταθλημα βλέπεις σούπερ λιγκ 2 νά παίζουν οι ομάδες Β τών άλλων χωρών, εκεί παίζουν με όλους στα ίσια αφού η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες πού έχει στημένα παιχνίδια.Να ρωτήσω αυτός ο διαιτητής ο Πρεβεζάνος τόσο πολύ μίσος μας έχει, είχαμε κι έναν εποπτει από Βέροια μεριά πώς ήταν σάν εποπτεις;

      Διαγραφή
  17. Απαράδεκτη η χθεσινή διαιτησία, ακόμα πιο απαράδεκτη μεριδα των παοκτσηδων που ήταν χθες στο γηπεδο και όλα αυτά τα λέει ενα άρρωστος παοκτζης 58 χρονών. Δεν ήταν ετσι οι παλιοί παοκτσηδες, οι νέοι δεν εχουν καμία σχέση με τη γενιά μαναβη, ζοσε, μπελου κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε 12:23 τά παιδιά δεν τά βρίζει κανείς με την διαιτησία τά έχουμε καί στο κάτω κάτω κι ο Αλμωπος έχει νέα παιδιά ό διαιτητής είναι ό αίτιος κατάλαβες η νά στο ζωγραφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε 1:55 μίλησα για τα παιδιά γιατί αναφερθήκατε στο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Αν δεις ανέλυσα και άλλα πράγματα όχι μόνο αυτό και πίστεψε με δε χρειάζεται εξήγηση από εσένα. Τώρα αν εσύ χρειάζεσαι κάποια εξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε καλά αν προηγουταν κι ο Αλμωπος τό ίδιο θά εκαμνε ο τερματοφύλακας τού Αλμωπου, όμως εδώ τώρα αδηκειθηκε η ομάδα του Αλμωπου καί εκτεθεικε η ομάδα τού Γκαρσία, διότι ρε φίλε αυτοί ούτε πέφτουνε αλλά και ούτε ανεβενουν κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365