Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Πέλλας από 14/1/2022 έως 24/1/2022

Δελτίο Τύπου
«Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Πέλλας από 14/1/2022 έως 24/1/2022 λόγω εργασιών μετάβασης στο νέο ON LINE σύστημα». 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Π.Κ.Μ. ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ON- LINE ΣΥΣΤΗΜΑ.

 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αριθμ. Πρωτ. 339283 -27/11/2021 έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που αφορά την διαδικασία μετάβασης στο νέο on-line πληροφοριακό σύστημα, δεν θα μπορούν να διεκπεραιώνονται υποθέσεις στα Τμήματα Αδειών Οδήγησης και & Αδειών Κυκλοφορίας των Υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. , από την Παρασκευή 14/1/2022 έως και την Δευτέρα 24/1/2022. 

Έτσι μέχρι να ολοκληρωθεί η έναρξη της νέας παραγωγικής διαδικασίας , δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε κανένα πληροφοριακό σύστημα που αφορά : Άδειες κυκλοφορίας, άδειες οδήγησης, ειδικές άδειες οδήγησης ΕΔΧ, και Εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών. 

Οι Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. δέχονται αιτήματα για πρωτοκόλληση – κατάθεση δικαιολογητικών , για τις παραπάνω διεργασίες αλλά τα αιτήματα δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν πριν την μετάβαση στο νέο on/line σύστημα η οποία θα λάβει χώρα στις 24/1/2022. 
Οι διαδικασίες του Προγραμματισμού και της διεξαγωγής Θεωρητικών και Πρακτικών εξετάσεων θα πραγματοποιούνται κανονικά κατά το ανωτέρω διάστημα, καθώς και οι υπόλοιπες αρμοδιότητες των υπηρεσιών μας.

1 σχόλιο:

  1. Και που είναι ανοιχτή αυτή η στοιχειωμένη υπηρεσία ο θεός να την κάνει υπηρεσία είναι για να ταλαιπωρεί τους πολίτες του νομού.

    Οι υπεύθυνοι ταγοί εκλεγμένοι κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται για την κατάντια αυτής της υπηρεσίας. Ανέκαθεν είναι εκεί για να ταλαιπωρεί τους πολίτες αυτού του έρμου νομού ο οποίος στα χέρια των πολιτικάντιδων μαραζώνει επί δεκαετίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365