Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ημαθία: Θρήνος για τον 20χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σοκαριστικές εικόνες

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο 18ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας- Κυψέλης, στην Ημαθία.


Το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο άνδρες ηλικίας 20 και 21 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε χωράφι. Ο 20χρονος επιβάτης έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν ο οδηγός και ο άλλος επιβάτης του οχήματος.


Τα θύματα του τροχαίου διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 20χρονου. Στη συνέχεια, οι δύο τραυματίες, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται.


Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Βεροίας.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veriotis.gr, οι τρεις άνδρες επέστρεφαν στη Βέροια από ταχυφαγείο στη Μελίκη, όταν σημειώθηκε το τροχαίο.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο


«Σήμερα (6 Ιανουαρίου 2022) και ώρα περίπου 00.30΄στο 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Κυψέλης, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός και επέβαιναν σε αυτό 20χρονος και 21χρονος ημεδαποί, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου επιβάτη και τον σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου οδηγού και του 21χρονου επιβάτη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις ιστοσελίδες veriotis.gr και emvolos.gr













1 σχόλιο:

  1. Αχ ψυχούλα δεν υπάρχουν λόγια καλο ταξίδι να έχεις ο Θεός να δίνει κουράγιο σε όλη την οικογένεια σου και στους φίλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365