Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ελευθεριάδης στο Aridaia365: Ιδιαίτερο το συναίσθημα μου που θα αντιμετωπίσω τον Αλμωπό

Επιμέλεια: Αντώνης Καρατζίδης

Γέννημα θρέμμα Αριδαιώτης, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα, από τις ακαδημίες και την αντρική ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων ο 24χρόνος Λάζαρος Ελευθεριάδης, μίλησε στο Αridaia365 και τον Αντώνη Καρατζίδη, για την Κυριακάτικη (09/01) αναμέτρηση του ΑΟ Τρικάλων με τον Αλμωπό Αριδαίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνίστικης για την SuperLeague 2 Betsson.


Πως περιμένουν το παιχνίδι με τον Αλμωπό στο στρατόπεδο των Τρικάλων;

- Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια φιλοσοφία. Σίγουρα κάθε παιχνίδι, έχει την δική του ιδιαιτερότητα, αλλά εμείς πηγαίνουμε μόνο για ένα αποτέλεσμα, και αυτό είναι η νίκη!


Ποιο είναι το δικό σου συναίσθημα για την αναμέτρηση ως Αριδαιώτης, εδώ όπου μεγάλωσες, έκανες τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες και την αντρική ομάδα του Αλμωπόυ Αριδαίας αλλά και διαμένει η οικογένειά σου;

- Σίγουρα αντιμετωπίζω την ομάδα της γενέτειράς μου. Εκεί είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου και το συναίσθημά μου είναι ιδιαίτερο. Θα έρθω αντιμέτωπος με φίλους, με τον παλιό μου προπονητή τον Γιώργο Τυριακίδη, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο το συναίσθημα θα παραμείνει στην άκρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365