Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Καστερίδης: Μήνυμα συνταξιοδότησης μετά από 37 χρόνια εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δελτίο Τύπου
Εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους του και στους συνεργάτες του, αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης από την εργασιακή του θέση ο Στάθης Καστερίδης. Μετά από 37 χρόνια εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ευχαριστεί πολίτες και αιρετούς για την άψογη συνεργασία. Στο μήνυμά του αναφέρει: 

«Μετά από 37 χρόνια εργασίας στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον οποίο υπηρέτησα με πολλή αγάπη, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου που συνεργάστηκα και ειδικά σε όσους με ανέχτηκαν όλο αυτά τα χρόνια. Εύχομαι και οι ίδιοι να ευτυχήσουν και υγιείς να φτάσουν στην πλήρη συντάξιμη στιγμή της καριέρας τους από την υπηρεσία. 

Δεν ξεχνώ σε αυτή την πορεία το ευχαριστώ και στους πολιτικούς μου προϊσταμένους ξεκινώντας, από τους πρώην Νομάρχες Πέλλας, Γιώργο Αδαμόπουλο, Νίκο Μακράκη και Μάνθο Τζιαστούδη. Τους πρώην δημάρχους Θόδωρο Γεωργιάδη, που επί των ημερών του έγινε δεκτή η μετάταξή μου στα Γιαννιτσά, Αντώνη Βασιλειάδη του Ισαάκ, Στέλιο Βαμβίνη και Νίκο Παπανικολάου. Τους συνεργάτες μου στον δήμο Σκύδρας, τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Χοΐδη και την σημερινή δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου.  

Μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους πολίτες των δήμων αυτών και όλου του νομού Πέλλας, για την συνεργασία που είχα μαζί τους από όλες τις θέσεις ευθύνης που εργάστηκα. 

Σημαντικά τα τελευταία επτά χρόνια στον δήμο Σκύδρας. Ευχαριστώ από καρδιάς την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου με την οποία είχα τη χαρά να συνεργαστώ άψογα. Ο δήμος Σκύδρας θα αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι στις αναμνήσεις της ζωής μου. 

Το γεγονός, ότι βγαίνω στη σύνταξη υγιής, με χαροποιεί ιδιαίτερα και εύχομαι και σε εσάς το ίδιο. Τα συναισθήματα πολλά και έντονα και με την συγκίνηση να κυριαρχεί, αποχαιρετώ τον εργασιακό βίο, γιατί στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παραμένω παρών και δηλώνω την κάθοδό μου στις δημοτικές εκλογές. Άλλωστε ο στόχος μας είναι η αναπτυξιακή πορεία του δήμου Πέλλας. Εύχομαι από βάθους ψυχής, να είμαστε υγιείς και να ανταμώνουμε…….. Καλή χρονιά». 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
Ο Στάθης Καστερίδης ξεκίνησε την εργασιακή του καριέρα το 1984 στη τότε Νομαρχία Πέλλας 
Μετατάχθηκε το 1990 στον πρώην δήμο Γιαννιτσών 
Κρίθηκε υπηρεσιακά το 2004 ως Προϊστάμενος Δ/νσης Υπηρεσιών του πρώην δήμου Γιαννιτσών 
Διετέλεσε εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος από 2002 ως το 2006
Έγινε Γενικός Διευθυντής το 2011 όλων των υπηρεσιών του Δήμου Πέλλας
Μετατάχθηκε το 2014 στον δήμο Σκύδρας από όπου και συνταξιοδοτείται 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365