Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Δικέφαλος 4 αστέρων - Νίκη 4-2 του Δαμιανού επί του Μανδάλου (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Σπουδαία νίκη πήρε μέσα στην έδρα του ο ΠΑΟΚ Δαμιανού, που έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Μανδάλου με σκορ 4-2 και ξεκίνησε ιδανικά την νέα χρονιά, στέλνοντας τα δικά του μυνήματα όσον αφορά το μέλλον του στην Κατηγορία.

Ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα και στο πρώτο μέρος ήταν ισοροπημένο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 37´με τον νεαρό Μιχάλη Στεργίου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με ευνοϊκό τον αέρα μπήκαν ψυχωμένοι, ήταν αποφασιστικοί και κατάφεραν να πετύχουν τρία απανωτά τέρματα με τους Κοσμά Αλεξανδρίδη στο 54’ να φέρνει το ματς στα ίσα και τον Νίκο Ιορδανίδη στο 60’ και στο 64’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στον Δικέφαλο.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε γρήγορα και στο 70’ ο Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος μείωσε σε 3-2 και στην συνέχεια έψαξαν την ισοφάριση, αφήνοντας κενά στην άμυνα τους, κάτι που εκμεταλεύτηκε ο Γιάννης Τσαβδάρης στο 83’ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 για τους γηπεδούχους, που είχαν πολλά νέα παιδιά σήμερα στην σύνθεση τους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Μιχάλογλου, Λιάβας.

Δείτε τις φωτό:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365