Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ανεβαίνουν οι Πειρατές

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Εντυπωσιακή η Θύελλα Σαρακηνών επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του ΟΦ Αγίου Ματθαίου και κατέκτησε το τρίποντο της νίκης, που βελτίωσε την θέση της στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν μια ισορροπία, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη στην επανάληψη, όπου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν περιθώρια στους νησιώτες, για να ελπίζουν σε κάτι καλό, αντίθετα μάλιστα υπέστησαν βαριά ήττα από τους γηπεδούχους που έδειξαν ψυχωμένοι και έτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό από βαθμολογικής σημασίας παιχνιπδι.

Στο 17’ ο Βασίλης Τσόρμπας με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 47’ ο Γιάννης Μουρίκι με ωραίο γωνιακό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 67’ σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων και ο Βασίλης Τσόρμπας από πλάγια θέση έγραψε το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 87’ ο Ιωάννου με πλασέ σε άδεια εστία και αφού είχε εξουδετερωθεί ο γκολκήπερ των φιλοξενουμένων, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, μέσα σε αποθέωση.

Διαιτητεπς ήταν οι κ.κ Παγώνης, Παπαδοπούλου, Γιαντσίδης (Μακεδονίας).

Συνθέσεις:

Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Φιρινίδης, Ουζούνης, Μαντζανάς, Πούπης, Θωμάς Γ., (62’ Θωμάς Ε.), (67’ λ.τ Τζαφάρι), Τράκας, Τσόρμπας, (72’ Ιωάννου), Ευθυμιάδης, (72’ Ντόγκαρης), Γκέσιος, Μουρίκι, Γεωργίου.


ΟΦΑΜ: (Σάββας Σιδερόπουλος)

Σκάρπος, Ταμπάκου, Σκύφτας, (87’ Ανδριώτης Σ.), Παπαδόπουλος, Τσορμπατζίδης, Καμαρά, Σπίνουλας, Πέριτς, (87’ Αρμενιάκος), Γωνιάδης, Ρούι Σίλβα, (71’ Σούκερας), Χαρβαλιάς, (71’ Καράς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365