Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Πέλλα: “Λουκέτο” και πρόστιμο σε bar που εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς πιστοποιητικά μετά τα μεσάνυχτα

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων που ισχύουν, με στόχο τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Στην Πέλλα, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο και “λουκέτο” 15 ημερών σε ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ που παραβίασε το ωράριο λειτουργίας και εξυπηρετούσε πελάτες, μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, όπως προέκυψε πέντε από τους πελάτες δεν διέθεταν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και επιβλήθηκαν και σε αυτούς τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Επιπλέον, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε Έλληνα, κατά την είσοδό του στη χώρα από το Κιλκίς χωρίς να έχει PLF.

Τέλος, βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, καθώς και 22 πρόστιμα σε πολίτες που δεν φορούσαν μάσκα, σε περιοχές της Κ. Μακεδονίας (πλην της Θεσσαλονίκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365