Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Αριδαία: Μεγαλόσωμα σκυλιά επιτέθηκαν σε μητέρα, τον γιο της και αλλα δύο παιδάκια

Για το συμβάν ενημερώθηκαν ο Δήμος και η Αστυνομία
Επίθεση από ομάδα σκυλιών δέχθηκε σήμερα το πρωί νεαρή μητέρα, η οποία ήταν μαζί με τον ανήλικο γιο της, και άλλα δύο ανήλικα παιδιά που βρέθηκαν στο σημείο.

Σε δρόμο κοντά στο 2ο Νηπιαγωγείο, μεγαλόσωμα σκυλιά επιτέθηκαν στους παραπάνω πολίτες χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν, αλλά προκαλώντας τους μεγάλο αίσθημα φόβου. 

Για το συμβάν ενημερώθηκαν ο Δήμος και η Αστυνομία.

12 σχόλια:

  1. τα σκυλιά μας ενδιαφέρει αν είναι καλά.Μήπως αγχώθηκαν? μήπως ανέβασαν σφυγμούς? Αυτό είναι το βασικό.
    Υγ. θα ενοχλήσει το παιδί μου αδέσποτο? και θα φοβηθώ εισαγγελέα? υπουργό? Ηνωμένα έθνη? βουλή των αντιπροσώπων? φρέζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μαζέψτε τα αδέσποτα που είναι μεγαλόσωμα κ πλέον αγέλη στην περιοχή του κέντρου υγείας. Γειτονιά με πολλά παιδιά. Τρομάζουν καθημερινά μικροί κ μεγάλοι. Τι περιμένετε; Να γίνει το δυσάρεστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη τολμήσει κανένας να πειράξει τα αθώα αυτά ζωάκια. Θα πεταχτεί αμέσως η φιλοσκυλικη και θα μας κάνει ντα. Ντροπή στη μάνα με το παιδάκι που είχε το θράσος να περπατάει ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, αλλά είναι στειρωμένα, οπότε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν 5 μήνες πήγαν να προκαλέσουν θανατηφόρο τροχαίο, πριν 2 μήνες κατασπαραξαν σκυλάκι σήμερα αυτό , μετά απο 3 μήνες θα γράψουμε και άλλο περιστατικόλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι εσείς οι καλαίσθητοι που σχολιάζεται, σκεφτήκατε για ποιο λόγο υπάρχουν ως αδέσποτα αυτά τα ζωντανά; Μήπως επειδή κάποιοι "καλοί" μας συνάνθρωποι τα πέταξαν; Άρα μήπως να επικεντρωθούμε στο να αλλάξει αυτό το θλιβερό φαινόμενο μπας και λυθεί το πρόβλημα με τα συμπαθεί αδέσποτα; Όλα εμείς τα δημιουργούμε και ότι σαν αποδιοπομπαίος τράγος βγαίνουν τα σκυλιά που εξαιτίας των ανθρώπων κατέληξαν εκεί που κατέληξαν δείχνει πολλά , αγαπητά μου δίποδα φιλαράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φτάνει με αυτή την καραμέλα πλέον;Ναι φταίμε όλοι σε αυτό.
      Έγιναν στειρώσεις,πες ότι δεν αφήνει άλλος αδέσποτα πλέον,με αυτά όμως που είναι έξω στους δρόμους,δεν πρέπει να γίνει κάτι δηλαδή;

      Διαγραφή
  7. Οι διποδοι φιλοζωοι μαζεψτετα.Τους ανθρωπους που δεν μπορουν ελευθερα να κυκλοφορησουν και που καποιοι σπο αυτους θα παθουν ζημια τοος νοιαζεσαι?Περιοριιστε τα σκυλια ...ελεύθεροι να μπορουν οι ανθρωποι να ζήσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνεται πως αυτή η χώρα έχει ανάγκη τά σκυλιά και όχι ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεγχος άμεσα από την αστυνομία σε όλους τους κτηνοτρόφους της Αριδαίας οι οποίοι δε είναι πολλοί αλλά έχουν πολλά τσομπανόσκυλα ώστε να τα στειρώσουν γιατί ακόμα και αυτά να εξαφανιστούν, σε λιγους μληνες θα γεμίσουμε πάλι από τσομπανόσκυλα επειδή τα σκυλιά γενάνε κάθε έξι μήνες και τα κουτάβια μπορεί να είναι και πάνω από δέκα από ενα μόνο σκυλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποτε έκανα παραπονα στον κατά τ άλλα λαλιστατο πρόεδρο της φιλοζωικής,ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν αδέσποτα,και μου επιτίθενται όπως περνάω για ν πάω στην δουλειά,και όχι μόνο σε εμενα προσωπικά, αλλά και σε άλλους διερχόμενους.
    Ότι τα σκυλιά δεν έχουν νοημοσύνη ίση ή ίδια με την δική μας, υπερασπίζονται τον χώρο τούς.
    Και καλα θα κάνω να αλλάξω δρομολόγιο για να πηγαίνω στην δουλειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365