Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Έρχονται νέα μέτρα για εστίαση και ανεμβολίαστους, τι αλλάζει

Σαρώνει η μετάλλαξη Όμικρον
Η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει στη λήψη νέων μέτρων. Στενεύει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους που δε θα σπεύσουν άμεσα να κλείσουν ραντεβού.

Σαρώνει η μετάλλαξη Όμικρον με την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων, πλησιάζοντας χθες (7/01) τα 30.000. 

Τις τελευταίες εβδομάδες νέες εισηγήσεις ειδικών οδήγησαν σε χαμηλότερο πλαφόν στην τιμή των PCR test, σε αλλαγές στον τρόπο χορήγησης του πιστοποιητικού νόσησης καθώς άλλαξαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα σχολεία. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το MEGA, η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει στη λήψη νέων μέτρων κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να μπει «φρένο» στη σαρωτική επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον.

Θα αφορούν: 

-Περιορισμός του αριθμού των πελατών εντός των καταστημάτων
-Πλήρης αποκλεισμός των ανεμβολίαστων, οι οποίοι μέχρι τώρα επιτρέπονται στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης με αρνητικό rapid test.
-Επέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους 50 ετών και άνω, τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία μέτρα στην εστίαση, στη διασκέδαση και στα γήπεδα εφαρμόστηκαν την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

6 σχόλια:

  1. Αλήθεια τώρα? Χαχαχ καλό λουκέτο λοιπόν! Όπως στρώσατε να κοιμηθείτε.Αφου τα δέχεστε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά τί άλλα μέτρα ακόμα για ανεμβολιαστους αφού καί στην απομόνωση νά τούς βάλουν κι εμβολιασμενοι κολουν καί μεταδίδουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θα έρθει άλλη παραλλαγή από την Ο μικρόν, μετά άλλη καί πάει λέγοντας ώσπου νά γίνουν εφτά δόσεις εμβολιασμού, δηλαδή θά πηξουμε από τσιμπήματα,ωρε γλέντια ούτε οι ναρκομανείς δεν τσιμπιουνται τόσο συχνά, είναι σάν τό ανέκδοτο ενός πού ήθελε νά βάλει χέρι σε ένα συγχωριανό του αφού τόν επισε ότι δεν θά γίνει που/της μετά από καιρό τόν έψαχνε γιατί τού είχε γίνει συνήθεια, έτσι καί με τά εμβόλια θά ψάχνουμε αφού τελειώσουν όλα με τό καλό νά τσιμπιομασται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα απο 2 δόσεις δν λέγεσαι εμβολιασμένος.Χρήστης λέγεσαι!

      Διαγραφή
  4. Το αφήγημα πως για όλα φταίνε η ανεμβολίαστοι κατέρρευσε με πάταγο. Η κυβέρνηση για να συνεχίσει το μεγάλο εθνικό και θεάρεστο έργο της, θέλει τους εμβολιασμένους συμμάχους της να βρίζουν και να λοιδορούν τους ανεμβολίαστους. Θέλει λέει να κατεβάσει το όριο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους 50+ ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Και ερωτώ: Αυτό θα ισχύσει και στους αστυνομικούς και στρατιωτικούς; Αφού ξεκίνησε από τα σώματα ασφαλείας ( ΕΜΑΚ) γιατί δεν το συνέχισε αλλά έδιωξε μόνο πυροσβέστες και μάλιστα ενόψει θέρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα δν τα εμαθες? Με βαση τους επιστημονες τις χώρας οι αστυνομικοί δεν,κολλάνε 🤣🤣🤡🤡🤡

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365