Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Λουτρά: Εύλογες απορίες αναγνώστη - Γιατί να ανάβουν οι κολώνες φωτισμού μέρα μεσημέρι, ποιος επιβαρύνεται το κόστος; (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό που μας έστειλες αναγνώστης πριν από λίγη ώρα

Κάποιες εύλογες απορίες έχει ένας αναγνώστης του Aridaia365, ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής τα Λουτρά Πόζαρ.


Όπως θα δείτε οι κολώνες φωτισμούς πλησίον του δρόμου προς την Λουτρόπολη ανάβουν μέρα μεσημέρι, ενώ κάποιες εξ αυτών βρίσκονται σε πολύ κακή αισθητική κατάσταση. Επιπλέον πολλές από τις λάμπες είναι καμένες. 

Μερικά ακόμα  ερωτήματα είναι, ποιος επιβαρύνεται οικονομικά από αυτό το αχρείαστο άναμμα των φώτων, αλλά και αν έχει συμβεί και άλλες μέρες κάτι παρόμοιο, ή απλά είναι ένα μεμονωμένο σημερινό περιστατικό;


Δείτε τις φωτό που μας έστειλες αναγνώστης πριν από λίγη ώρα:









8 σχόλια:

  1. Ναι όταν περνας απο την Πιπερια και βλεπεις 2 ατομα να παιζουν τενις και αναβουν τους προβολεις και καίνε ρευμα οσο η μιση Αλμωπια,εκει,δν λέτε τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε 4.11, ο συλλογος του τενις αριδαιας εχει προπληρωμενες καρτες ρευματος εδω και πολυ καιρο και πληρωνει το ρευμα μονος του. Ενημερωσου πρωτα πριν πεταξεις την κοτσανα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προπληρωμενες κάρτες?
      Μετρητή ανεξάρτητο έχει?

      Διαγραφή
    2. Ψαξε λιγο φιλε, αξιζει τον κοπο για να κοιμασαι ησυχος τα βραδια. Τι αλλο να σου πω δεν ξερω...

      Διαγραφή
  3. Οι λάμπες στα Λουτρά είναι το πρόβλημα, όλα τα άλλα είναι λυμένα! Οι λάμπες λοιπόν είναι με χρόνοδιακόπτη, προφανώς ο υπεύθυνος δεν έχει αλλάξει την ώρα ακόμη... Όσο για το χάλι τους ευθύνονται διάφοροι εξυπνοι, που τις βάζανε σημάδι ενώ ήταν τυφλα, για να δείξουν την μαγκιά τους! Μου κάνει εντύπωση όμως που η Αλμωπία είναι για τον π@@@ο και σας πείραξε ο χρονοδιακόπτης, ότι ζείτε στο πιο τριτοκοσμικό δήμο της Ελλάδας, δεν σας πειράζει! Έτσι θα πάμε μπροστά, ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να γινη η αντικατάσταση των καμμένων λαμπτήρων,θα πρέπει να ανάβουν,για να φαίνεται ποιες είναι καμμένες προς αντικατάσταση.Αν και Κυριακή,η δουλειά...δουλειά,δεν σταματάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. anavoyn tin imera k to bradi ta svinoyn :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δούνε της καμμένες λάμπες φιλε μου,αλλά η πονηράδα σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια σκέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365