Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Φορολογικές υποχρεώσεις: Τι θα κληθούμε να πληρώσουμε φέτος και πότε

Τι θα κληθούμε να πληρώσουμε

Πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ, υποβολή δηλώσεων για μεταβίβαση ακινήτων, υποβολή δήλωσης αναδρομικών, υποβολή δήλωσης από κληρονόμους και όσους μετέφεραν τη φορολογική τους κατοικία στο εξωτερικό, δηλώσεις για δικαιολόγηση τεκμηρίων, αλλά και πληρωμή τελών κυκλοφορίας του 2022 συνθέτουν το «καλάθι» των φοροϋποχρεώσεων για τη νέα χρονιά.


Σημειώνεται ότι παράταση κάποιων ημερών έχουν πάρει τα εξής:


Έως 26 Ιανουαρίου 2022 για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση των χρεών της πανδημίας σε 36 – 72 δόσεις.

Έως 31 Ιανουαρίου 2022 για την υπογραφή συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων με τις παλαιές αντικειμενικές αξίες.

Έως 30 Ιουνίου 2022 για την πληρωμή της πρώτης από τις 60 άτοκες δόσεις της επιστρεπτέας προκαταβολής και του προγράμματος πάγιων δαπανών.

Έως 31 Μαρτίου 2022 για την εφάπαξ εξόφληση των ποσών της επιστρεπτέας προκαταβολής με έκπτωση 15%.


Πηγή:Cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365