Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Οι Πακιστανοί ζητούν συγγνώμη για το συνωστισμό στο Σύνταγμα - Θέλουν ακύρωση των προστίμων

Αναλυτικά η επιστολή
O Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος - Πακιστάν ζήτησε συγγνώμη από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις εικόνες συνωστισμού στο Σύνταγμα.

Επιστολή προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έστειλε ο Πολιτιστικός Συνδεσμος Ελλάδας-Πακιστάν, ζητώντας συγγνώμη για τις εικόνες συνωστισμού που υπήρξαν στο Σύνταγμα την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Σε αυτή ξεκαθάρισαν πως η συγκέντρωση ήταν αυθόρμητη και ζήτησαν από τις αρχές να δείξουν επιείκεια για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Αναλυτικά η επιστολή...

«Ως Πολιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος - Πακιστάν, θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρόνο.

Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος - Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση, SYED MOHAMMAD JAMIL, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας - Πακιστάν».

2 σχόλια:

  1. Εγώ λέω να τους δώσουμε και τα 100 ευρώ των ανεβολιαστων άνω το των 60 ετών που θα τους πάρει ο Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή μας κάναν και χάρη αποχώρησαν ειρηνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365