Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Αρνήτρια στις Σέρρες απειλεί με διαζύγιο τον εμβολιασμένο σύζυγό της γιατί εμβολίασε το παιδί τους

Τρομερά πράγματα στις Σέρρες

Την οργή μιας μητέρας προκάλεσε η απόφαση του πατέρα να εμβολιάσει τον 13χρονο γιο τους στις Σέρρες, χωρίς τη συναίνεσή της!


Τρομερά πράγματα στις Σέρρες!

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, την οργή μιας μητέρας προκάλεσε η απόφαση του πατέρα να εμβολιάσει τον 13χρονο γιο τους, χωρίς τη συναίνεσή της!


Η γυναίκα, μάλιστα, επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο της και του ζήτησε να προχωρήσει σε εξώδικο σε βάρος του συζύγου της, προκειμένου να τον εμποδίσει να κάνει το ίδιο και με το μικρότερο παιδί τους!

Ο δικηγόρος της ανεμβολίαστης γυναίκας, Ιωάννης Γιάντσιος, εξηγεί στo iefimerida.gr τι έχει συμβεί:

«Μόλις η γυναίκα πληροφορήθηκε πως ο σύζυγός της εμβολίασε τον μεγάλο τους γιο, επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να προχωρήσουμε σε εξώδικο σε βάρος του. Του κατέστησε σαφές πως αν εμβολιάσει και το δεύτερο παιδί τους θα προχωρήσει σε αγωγή διαζυγίου. Προσπάθησα να αντιληφθώ αν το ζευγάρι είχε προβλήματα και αν ο εμβολιασμός του παιδιού ήταν η αφορμή. Κατάλαβα, όμως, πως ο εμβολιασμός ήταν η αιτία και πως θα κάνει πράξη της απειλή της».

9 σχόλια:

  1. Σούταρέ την και πάρε μια κανονική γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κανέναν δεν αξίζει μια ψεκασμενη, σουταρε την χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της τακτικής που ακολουθούν τα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι που οδηγούν στο διαχωρισμό και τη διαίρεση των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν χωρίσουν χάνει το παιδί της. Τόσο χαζή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ το Νεοχώρι μήπως είναι αυτή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 12:53Το παιδί πάντα παει με τη μάνα εκτος αν το κακοποιεί ή αν κάνει χρήση ναρκωτικών ή αν είναι αλκολική Οι γονείς είναι και οι δυο υπευθυνοι για το παιδί δε μπορεί ο ένας να κάνει οτιδήποτε χωρίς την συμφωνη γνώμη του άλλου και το παιδί σίγουρα ψυχολογικά θα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να παρακολουθείς προσεκτικά και συνεχώς τα παιδιά σου μήπως κληρονόμησαν τίποτε ψεκασμενα γονίδια από τη μάνα τους. Όσο είναι νωρίς μπορείς να τα σώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπηκαν τα γίδια στο μαντρί , μάλλον τα πρόβατα εεε πρόβατα μιλάτε για ψεκασμενους και ραντισμενους χαιβανια κάνετε διαχωρισμό ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2η ευκαιρία για τον σύζυγο που δεν κατάλαβε ότι πήρε ψεκ απ' την αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365