Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Εθελοντική δράση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης από την ΔΕΕΠ Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο των εθελοντικών πρωτοβουλιών, ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Πέλλας σε συνεργασία με τις ΔΗΜΤΟ του Νομού, οργάνωσαν εθελοντική δράση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για κοινωνικές δομές του Νομού Πέλλας.


Σε δύο παράλληλες δράσεις, αντιπροσωπείες της ΔΕΕΠ Πέλλας επισκέφτηκαν και παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στο “Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας” στα Γιαννιτσά και στον “Οίκο Ευγηρίας” στο Εκκλησιοχώρι Εδέσσης. 

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των αγαθών τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού ενώ επίσης για τον λόγο αυτό η παράδοση των αγαθών έγινε σε εξωτερικό χώρο. 

Η κοινωνική προσφορά συνιστά προτεραιότητα για τη ΔΕΕΠ Πέλλας και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365