Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβολή του αγώνα Μ.ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ

Ανακοίνωση

Από την ΕΠΣ Πέλλας ανακοινώνεται ότι ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη 5/1/2022 αγώνας μεταξύ των ομάδων Μ.ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ, αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων COVID-19.

8 σχόλια:

  1. Ti Mia den exoun termatofilakes einai traumaties anavalete tora covit mpravo stin eps kanei ta xatiria I apoliti xeftila tou podosfairu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς λάθος, δεν το αναβαλαν 2 φορές αλλά 3.

      Διαγραφή
  2. Έχετε δίκιο. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός ένας αγώνας ερασιτεχνικού κυπέλλου! Εύχομαι όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς και όποτε φτάσει η ώρα , να πραγματοποιηθεί ένας ψυχαγωγικός αγώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιχνίδι είχε οριστεί για τις 29 Δεκεμβρίου αλλά οι παικτες του Λυκοστόμου είχαν προγραμματίσει διακοπές και ζήτησαν αναβολή κάτι που έγινε δεκτό χωρίς κανένα παράπονο από την φιλοξενούμενηη ομάδα….
    Τώρα υπάρχουν 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα και ακόμα υπάρχουν αμφιβολίες για του λόγου το αληθές…….
    Σε τι κόσμο ζούμε ρε παιδιά, έλεος δηλαδή σεβαστείτε κάποια πράγματα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι λάθος αγαπητέ. Μάθε ποτέ ήταν να γίνει το παιχνίδι από την αρχή και για τι δεν έγινε και μετά έλα να μου πεις αν πήγαν διακοπές το οι παίχτες του λυκοστομου.

      Διαγραφή
  4. Πρώτα από όλα εύχομαι υγεία σε όλους..Αλλά ρε σαρακινοι τόσο πολύ φοβάστε μια ομάδα δύο κατηγορίες κάτω από εσάς?Μια δεν έχετε τερματοφύλακες μια δεν σας βολεύει ή μερα..Εκεί στην επσ για τίποτα δεν κάνετε παρατηστετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις 7 παικτες με κοβιντ σημαίνει ότι φοβάσαι.!!!
      Εχουμε φοβηθεί και όταν οριστεί το παιχνίδι δεν θα κατέβουμε.!!!
      Φάτε σανό και ο πταν χωνέψετε εδώ είμαστε.!!!

      Διαγραφή
  5. Den ftaine autoi I eps ftei prepi to likostomo na to psaxi na di tous kanones k an iparxoun ontos 7 moriaka thetika

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365