Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Π.Ε. Πέλλας: Αρκετά κρούσματα σε σχολεία - Τι γίνεται στην Αλμωπία (ΦΩΤΟ)

Αρκετά κρούσματα στην Αλμωπία
Ρεκόρ κρουσμάτων σημειώθηκε την προηγούμενη βδομάδα στην Π.Ε. Πέλλας όπως σας ενημερώσαμε από το Aridaia365.

Θυμίζουμε πως η προηγούμενη βδομάδα συνδυάστηκε με το άνοιγμα των Σχολικών Μονάδων, όπου παρουσιάστηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές και δασκάλους.

Η σημερινή μέρα βρήκε πολλούς μαθητές όχι σε αίθουσα σχολείου, αλλά σε διαγνωστικά κέντρα, ή φαρμακεία, ή Κέντρα Υγείας,  για την διενέργεια τεστ, αφού στο τμήμα τους βρέθηκε θετικό κρούσμα τις προηγούμενες μέρες. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες, πολλοί μαθητές από σχολεία της Έδεσσας βρέθηκαν έξω από το Κέντρο Υγείας της πόλης περιμένοντας να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο.

Πρέπει να τονίσουμε πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει κλείσει κανένα τμήμα λόγω κρουσμάτων στην Π.Ε. Πέλλας.

Αρκετά κρούσματα στην Αλμωπία

Στην Αλμωπία υπάρχουν αρκετά κρούσματα σε σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως στις περισσότερες τοπικές κοινότητες, αλλά και στα σχολεία της Αριδαίας βρέθηκαν κρούσματα σε μαθητές ή δασκάλους και όπως είναι φυσικό υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Μάλιστα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας από το πρωί έχουν βρεθεί δεκάδες μαθητές για να υποβληθούν σε τεστ. Το θετικό είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των νοσούντων το περνάει ελαφριά.


Πρέπει να αναφέρουμε πως δάσκαλοι και καθηγητές καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για την τήρηση των μέτρων, καθώς και την καλύτερη λειτουργία των σχολείων σε συνδυασμό με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων.

Δείτε την φωτογραφία από την Έδεσσα:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365