Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Γράφει ο βόρειος άνεμος

Γράφει ο βόρειος άνεμος
Γεια σας, γεια σας, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. 
Η νέα χρονιά μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για μένα, καθώς είχαμε μια ωραία παρέα 5-6 ατόμων και παίξαμε 21.

Γύρω στις 5 το πρωί και ενώ τα είχα πάρει από όλους, κάνει μπούκα η Ασφάλεια ( Καρφωτη η δουλειά) και ενώ τους μάζεψα 86 ευρώ, δύο κιλά πευκόμελο, εφτά κουραμπιέδες και κάτι μελομακάρονα, Τσουφ του Τσουφ.

Τα πήραν όλα, την βγάλαμε όλοι στην μπουζου και εκεί σκέφτηκα τα εξής.

Πολλοί ασχολούνται με τα μερομήνια, δεν ασχολούμαι και εγώ με τα μερομήνια του τοπικού ποδοσφαίρου;
Κάτι σαν ποδοσφαιρικό καζαμια μωρέ;

Λίγο πολύ οι κοριοί μου με έχουν πει για μεταγραφές, αποχωρήσεις, δυναμωματα, αποχωρήσεις, κλπ.
Λοιπόν ladies, tzentelman πάρτε χαρτί και μολύβι και γραφτε.

Α1 1ος όμιλος. Πεντα ματσάκια και γίνεται της Μαριως. Τελική βαθμολογία Arinisi 28, Promarinack 25, Green 24, Orfefs 20.

Προχωράμε στα του οff. Μεγάλες μάχες και η τελική κατάταξη: Μαρινακης και Μακηδες 35 (πρωτάθλημα στο Bahovo λόγω γκολ αβερειτζ). Μικρό νησί και πράσινοι 34.

Α1 2ος. Και εδώ λόγω τρανταχτων μεταγραφών Αξός και Νταμια 31, Άλεξ 30 και Tsartini 29. Στα μπαράζ ο ΠΑΟΚ, όχι της Θεσσαλονίκης αλλά του ακριτικού Δαμιανού ( λόγω συνόρων με Κιλκίς) τερματίζει στην πρώτη θέση ξεπερνώντας στο τελευταίο ματς την τρισενδοξη Αξό.

Απογοήτευση βαθμολογική για Τσαλι και γενέτειρα του Μ.Α

Στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα γίνει στο ΔΑΚ Αρσενίου, Νταμια και Μπάχοβο έπειτα το 0-0 κ.δ και 1-1 Παρ, στην διάρκεια των πεναλτυς, η ομάδα του μεγαλομετόχου ( Α.S Bahovo 1745) πήρε την νίκη με 44-43.

Στην Α κατηγορία, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε για δύο λόγους. Πρώτον όλες οι ομάδες είχαν απώλειες λόγω Όμικρον, Πι και Σίγμα και δεύτερον, είχαμε και απεργία από τα σωματεία διότι κανείς τους δεν έλαβε την αποζημίωση από την Γ.Γ.Α.

Στην Β και στον 1ο έγινε η μεγάλη έκπληξη όπου μετά τα οφ, η Άρνισσα πήρε την πρώτη θέση, η Vagena FC την δεύτερη και μπαράζ η Xi-fiani.

Στον 2ο όμιλο, το δίδυμο Μπιζελια- Παραπονιάρη εκπλήρωσε το μεγάλο όνειρο και ανέβηκε στην Α ενώ ο Filip the Pentaplatan βγήκε 2ος. 

Στην 3η θέση ο Πρίγκηπας μόλις ένα πόντο από τον 4ο και στο μπαράζ με τον 3ο του 1ου κατόπιν συνεννόησης θα παίξουν τον Οκτώβρη λόγω αγροτικών εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365