Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αρχάγγελου (ΦΩΤΟ)

Δείτε το ευχαριστήριο

Δείτε το ευχαριστήριο:

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Αρχάγγελου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Δημοτική αρχή Αλμωπίας, τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση αλλα και όλα τα μέλη του για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο Αρχάγγελου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το σχολείο του χωριού μας μαζί με τον Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Κετικιδη προχώρησαν άμεσα στην κατασκευή νέας σκέπης, παρέχοντας στα παιδιά μας ενα περιβάλλον ασφαλείας.


Παράλληλα όμως και η πρόεδρος της Α' Βαθμίας σχολικής Επιτροπής κα Πολυξένη Νάνου αλλα και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Γιάντσης στέκονται αρωγοί στα αιτήματα μας. 

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους γονείς αλλα και στους εθελοντές, όπως και στους κατοίκους του χωριού οι οποίοι με προσωπική εργασία αλλα και με δικά τους έξοδα βοήθησαν στο βάψιμο του σχολείου και στην τοποθέτηση νέων κουρτινών και μαθητικού υλικου προκειμένου να υπάρξει αυτο το όμορφο αποτέλεσμα. 


Τα ακριτικά χωριά αλλά και  τα παιδιά μας έχουν ανάγκη την στήριξη της πολιτείας όπως και τον εθελοντισμό, τέτοιες  κινήσεις συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην καλύτερη εκπαιδευτική διαδικασία.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία 












1 σχόλιο:

  1. Σημαντική η αναγνώριση.σωστο και πρέπον είναι ν αναγνωρίζεται η προσφορά από όπου κι αν προέρχεται ακόμη και όταν θεωρείται δεδομενη.Ευγε και στους εθελοντές.ολοι μαζί για καλύτερη ζωή στην κυριολεξια!! Καλη χρονια με υγεια, ελπιδα και περισσότερο ενδιαφέρον και στα όμορφα χωριουδάκια μας!! Σ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365