Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Αλμωπός: Τρία τέρματα στον ΟΣΦΠ Β', τρείς βαθμοί και συνεχίζει η ταξιαρχία του Γιώργου Τυριακίδη

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Μεγάλη νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ που επικράτησε με σκορ 3-0 του Ολυμπιακού Β’ και συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της SL 2.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιό δυνατά αλλά σιγά σιγά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ ακριβώς στην λήξη του.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και έφτασαν στο δεύτερο τέρμα, κάτι που στην συνέχεια έφερε την κατοχή της μπάλας στους φιλοξενούμενους, που δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων, χωρίς αποτέλεσμα και στην τελευταία φάση οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρίτο τέρμα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.

Φάσεις και γκολ:
Στο 11’ φοβερό σουτ του Ρόβα, εντυπωσιακή απόκρουση του Στουρνάρα.
Στο 34’ ο Γιαλαμούδης βρέθηκε στο έδαφος σε ανατροπή του από αντίπαλο, αλλά ο κ. Τακίδης αρνήθηκε να κατάλογο παει την εσχάτη των ποινών.
Στο 40’ κεφαλιά του Κολλαρά απέκρουσε σωτήρια και πάλι ο Στουρνάρας.
Στο 45’ ο Ρόβας με ωραία γωνιακή κεφαλιά νίκησε τον Στουρνάρα, που παρότι ακούμπησε την μπάλα, δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 47’ ο Γιουκούδης με υπέροχη μπαλιά έβγαλε σε επίκαιρη θέση τον Ρόβα, που με χαρακτηριστική άνεση πλάσαρε τον Στουρνάρα και έγραψε το 2-0 για τον Αλμωπό.
Στο 51’ ο Πινακάς από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 56’ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Αλμωπού, ο κ.Τακίδης που ήταν πολύ κοντά στην φάση διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 68’ ο Σαπουντζής προσπάθησε να κρεμάσει τον Παϊτέρη, που όμως δεν αιφνιδιάστηκε μπλοκάροντας σταθερά την μπάλα.
Στο 69’ ο Μπα σούταρε μέσα από την περιοχή ο Παϊτερης σε καλή θέση μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 73’ μακρινό σουτ του Σαπουντζή μόλις άουτ.
Στο 77’ ο Παϊτέρης με διπλή επέμβαση σε προσπάθεια του Βοΐλη, έσωσε την εστία του.
Στο 90’+5’ σουτ του Ζαχαρού στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πρίκας που κέρδισε δύο κόντρες με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 3-0.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τακίδης, Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς), Δημόπουλος (Φλώρινας).

Συνθέσεις:
Αλμωπός: (Γιώργος Τυριακίδης)
Παϊτέρης, Πρίκας, Σέχου, Γιαλαμούδης, (79’ Παρασκευάς), Σουλιώτης, Κολλαράς, Κέρθι, (83’ Ζαχαρός), Ασλαμπάλογλου, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, (79’ Πέττας), Γιουκούδης, (70’ Μπακούτσης). 

Ολυμπιακός: (Αριέλ Ιμπαγάσα)
Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Nikolic, Μαρίνος, (53’ Λιάτσος), Ntoh, (53’ Μπα), Κωστή, Πινακάς, (53’ Βοΐλης).

8 σχόλια:

  1. Αγαπητέ 365 εδώ έχω μία ένσταση στο ότι την μπαλιά πού έκανε ό Γιουκουδης την αναφέρεις αλλά την μπαλιά πού έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο ο Ασλα δεν το ανέφερες, αυτές οι λεπτομέρειες όμως αδηκουνε κάποιους παίκτες.Υ/Γ συγνώμη για την παρατήρηση σας έχω για αντικειμενικούς μήν τό κάνετε για κανέναν παίκτη, γιατί είναι άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μπαλιά στο πρώτο γκολ την έχει βγάλει ο Τριανταφυλλάκης και όχι ο Άσλα.
      Μπορείτε στο παρακάτω link να δείτε και το βίντεο
      https://www.aridaia365.gr/2022/01/sl2_22.html#more

      Διαγραφή
  2. Δεν σου λεω για τό γκολ αλλά για την πρώτη φάση τού Ρόβα όταν απέκρουσε ο τερματοφύλακας,δες ποιός έβγαλε την μπαλιά στον Ρόβα, γι αυτήν την φάση λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΜΩΠΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! Η ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΦΕΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σα τη γάτα με το ποντίκι έπαιζε σήμερα ο Αλμωπός το γαύρο, Τυριακίδης τρομερό κοουτσάρισμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος φίλε θέλει νά τόν στιρηξει αλλά ας οψετε ό Κούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για όλα όσα κάνουν.
    Μπράβο στο Γιώργο μέσα απ την ψυχή μας. Γιώργαρε Τυριακίδη μπράβο ρε μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που έχει κάνει η ομάδα και η διοίκηση ειναι ένας αθλος!!! Χωρίς έσοδα από πουθενα, να χάνουν λεφτά από εισιτήρια σε κάθε ματς και πολλά αλλα. Είμαστε περήφανοι! Στηρίξτε την ομάδα έμπρακτα! Για να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια και να μας χαρίζει τέτοιες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365