Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Εξετάσεις κορωνοϊού στη Σκύδρα κάθε Παρασκευή του Ιανουαρίου

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σκύδρας γνωστοποιεί με το παρόν ότι οι εξετάσεις ανίχνευσης κορωνοϊού θα συνεχιστούν στην πόλη της Σκύδρας, κάθε Παρασκευή του Ιανουαρίου.


Ειδικότερα, την Παρασκευή στις 7,14,21 και 28 Ιανουαρίου 2022, από τις 09:30΄ έως τις 14:30΄, Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα βρίσκεται στο Δημαρχείο (πλαϊνή είσοδος αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου) για την εξέταση κάθε ενδιαφερόμενου.

Αναγκαία υπενθύμιση: οι εξεταζόμενοι μπορούν να είναι ηλικίας από πέντε ετών, θα πρέπει να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους και να τηρούν όλα τα οριζόμενα από την πολιτεία  μέτρα υγιεινής και προστασίας από τη μετάδοση της ασθένειας.

Αρμόδιοι για πληροφορίες είναι: η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Βέργου τηλ.:6980414242, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης τηλ.:6974661506 και το στέλεχος Δημήτρης Αλεξανδρίδης ( Δημαρχείο), τηλ.2381351802.             

Για την ομαλή κι απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των προσερχομένων. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής του προγράμματος, θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση. 

Πολλές ευχές για υγεία, ασφάλεια και προκοπή για όλο τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365