Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Παραμένει το ιδιο σχήμα στο προεδρείο - Δείτε πόσους ψήφους πήραν

Δείτε πόσους ψήφους πήραν
Με το ίδιο προεδρείο θα συνεχίσει τις διεργασίες του το Δημοτικό Σύμβουλο Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα μετά την στήριξη και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ο Δημήτρης Βέσκος θα παραμείνει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Αντιπρόεδρος θα παραμείνει η Γεωργία Αμπάρη από τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου, ενώ ο κύριος Χρήστος Νιβουρλής από την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου θα παραμείνει γραμματέας. Όλοι οι παραπάνω πήραν 25 ψήφους.

Στην ειδική συνεδρίαση συμμετείχαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πλην των κύριων Τσάνταλη και Λεμονιδη. Δηλαδή 25 από τους 27 συμβούλους συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

3 σχόλια:

  1. με τέτοια απουσία ικανών, με τέτοια αποστροφή των ικανών νέων για την τοπική αυτοδιοίκηση, με την απόσυρση έξυπνων ανθρώπων απ τα κοινά...Ποιοί θα μας κυβερνάνε? οι μέτριοι? οι πρόωρα με σύνταξη ? Αυτό δεν βλέπουμε όλοι μας? Κατάσταση όμως όχι ευχάριστη και όχι ικανοποιητική για ανθρώπους με κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτούς Μας αξίζουν αυτούς έχουμε 12.45, οι μισοί έβλεπαν ότι ο Μπινος άλλαξε τον αντιδήμαρχο Μπατση ως ανεπαρκή, αλλά οι άλλοι μισοί τον είδανε ως μεσσία, με αποτέλεσμα; Ο Χρηστος ο Μακεδόνας με τη σημαία της Μακεδονίας παραμάσχαλα νόμιζε μπαίνει στο κύκλο του «τριτε πάτα», πήρε και τους υπόλοιπους πρωτοχορευτες από το σύλλογο του και στο τέλος η ορχήστρα το γύρισε ρε χορό του Ζαλόγγου κ είμαστε όλοι εμείς οι καρατζοβιτες έτοιμοι να πηδήξουμε για να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός κι αν εκλεγείς εσύ την άλλη τετραετία να μας σώσεις με την ικανότητα ,την επάρκεια και την εξυπνάδα σου .βάλε υποψηφιότητα να σε ψηφίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365