Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Εκλογές στον Λαογραφικό Όμιλο "ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ"

Ανακοίνωση

Ο Λαογραφικός Όμιλος  " ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ " κάνει γνωστό στα μέλη του συλλόγου ότι θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.


Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 από τις 11:00 πμ έως τις 13:00 μμ στον εξωτερικό χώρο του συλλόγου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας. 

Τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό και το Εποπτικό συμβούλιο,  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  6942401852 (Δήμητρα Ουρτζανη, πρόεδρος) και 6973636976 (Γιάννης Σέλκος, ταμίας) έως και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022.

Το Δ.Σ. του Λ.Ο. ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365