Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Πέλλα: Βαρύ πρόστιμο και λουκέτο σε κατάστημα για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς πιστοποιητικό

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Τσουχτερά πρόστιμα θα πληρώσουν ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Ημαθία και Πέλλα που παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.


Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο και «λουκέτο» για 15 ημέρες σε bar στην Ημαθία για χρήση μουσικής, παρά την απαγόρευση.


Επίσης, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πέλλα θα πληρώσει 5.000 ευρώ για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς πιστοποιητικό για τον κορωνοϊό. Στο κατάστημα επιβλήθηκε «λουκέτο» 15 ημερών.


Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων, πέντε παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτες οχημάτων και μία παράβαση των 300 ευρώ σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.


Στην Κ. Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης), βεβαιώθηκαν 26 πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας.

4 σχόλια:

  1. 365 ενα αρθρο γτ δν κανεις για το θεατρο παλας που η Θεωδοριδου εβγαλε 8500 εισητηρια για 6 παραστασεις (δηλαδη 1420 ατομα στον χώρο)τώρα τν Ιανουάριο.Αα ξέχασα εκει δεν κολάει ο κοβιντ ακούει την συναυλιααα.Μπεεε 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε φίλε! Έχεις το θάρρος και υπογράφεις το σχόλιό σου. Μπράβο!

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λεει αλλά δεν έχεις να απαντήσεις κάτι...η υπογραφή σε ένοιαξε μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Αριδαία την έχουν ξεσκίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365