Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Σωσάνδρα Αλμωπίας: Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να κατεβεί επικίνδυνη λαμαρίνα από δέντρο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του Aridaia365
Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε πριν από λίγη ώρα στην τοπική κοινότητα της Σωσάνδρας Αλμωπίας, για να κατεβεί επικίνδυνη λαμαρίνα από δέντρο, η οποία βρέθηκε εκεί λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου η συγκεκριμένη λαμαρίνα η οποία βρισκόταν σε σπιτάκι  περιπτέρου μέσα στο γήπεδο της Σωσάνδρας και χρησίμευε σαν σκεπή, αποκολλήθηκε και βρέθηκε πάνω σε δέντρο το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 30 μέτρων. Η λαμαρίνα διαστάσεων περίπου 2 επί 2 μέτρων προξένησε ζημιές σε καλώδια και στύλους της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα το χωριό να μην έχει ρεύμα για λίγες ώρες. Ως εκ θαύματος δεν προξενήθηκαν ζημιές σε οχήματα και σπίτια που βρίσκονταν πλησίον του γηπέδου.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκε στο σημείο και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω ισχυρών ανέμων, αποκατέστησε την ηλεκτροδότηση.

Για το κατέβασμα της λαμαρίνας από το δέντρο χρειάστηκε ο πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μίντσης, ο οποίος με το φορτηγό - γερανό που διαθέτει, κατάφερε να την κατεβάσει με ασφάλεια. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο νυν πρόεδρος της Τ.Κ. Δημήτρης Καραμήτσος, ο οποίος πραγματοποίησε όποιες ενέργειες χρειαζόταν για την ασφάλεια των πολιτών.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αγγίζουν τα 10 μποφόρ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η εξασθένηση τους.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του Aridaia365:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365