Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Σημαντική ανακοίνωση ΓΕΛ Αριδαίας

Διαβάστε την ανάρτηση του ΓΕΛ Αριδαίας

Διαβάστε την ανάρτηση του ΓΕΛ Αριδαίας: 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αγαπητοί μαθητές και Κηδεμόνες

Αύριο ξεκινάει και πάλι η σχολική χρονιά. Με ελπίδα ότι προσέχοντας, όλα θα πάνε καλά!


Υπενθυμίζω ορισμένες οδηγίες.

Α)Στο σχολείο έρχομαι μόνο όταν νιώθω καλά, Τις απουσίες θα τις τακτοποιήσουμε σε δεύτερο χρόνο. Β) Εννοείται ότι υποβάλλομαι στα test που προβλέπονται ΕΓΚΑΙΡΩΣ και δηλώνω ΑΜΕΣΩΣ το αποτέλεσμα το στην πλατφόρμα του EDUPASS. Αν όμως δυσκολεύομαι να το δηλώσω, τότε ο κηδεμόνας του μαθητή φτιάχνει ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ αρνητικού αποτελέσματος. Στο σχολείο προσέρχομαι , αποφεύγοντας το συνωστισμό, με τη δική μου σταθερή παρέα, φορώντας ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ ή την ενισχυμένη. Καλό είναι να έχω μια ατομική αντισηπτική λοσιόν για όλη τη διαδρομή, στο λεωφορείο κλπ αποφεύγοντας ειδικά αύριο τους εναγκαλισμούς και τις χειραψίες για τα χρόνια πολλά. Λίγη ακόμη υπομονή! Οι μαθητές της Α΄ εισέρχεστε στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο.

ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ αυτόματα κάθε μαθητής ενημερώνει τηλεφωνικά τον κηδεμόνα του ότι πρέπει να υποβληθεί σε test ως εξής: οι εμβολιασμένοι και ανοσοποιημένοι μαθητές την ίδια μέρα και την έβδομη από το περιστατικό, self test και επανέρχεστε στο σχολείο κανονικά από την πρώτη μέρα, όταν το τεστ είναι αρνητικό και δεν υπάρχουν ύποπτα συμπτώματα. Οι ανεμβολίαστοι απευθύνονται στο Κ.Υγείας Αριδαίας, με τη βεβαίωση από το Δ/ντή του ΓΕΛ για δωρεάν rapid test πάλι την ίδια και την έβδομη μέρα από το περιστατικό. Ενδιάμεσα οι ανεμβολίαστοι κάνετε τα προγραμματισμένα self test. Αν είναι αρνητικά προσέρχεστε κανονικά στο σχολείο από την επόμενη κιόλας μέρα. Σας στέλνω τον σύνδεσμο που χρησιμοποιεί το Κ. Υγείας και καταγράφει τα rapid test των μαθητών απ΄ όπου μπορείτε να εκτυπώνετε ή να φωτογραφίζετε το αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνω στο σχολείο προσερχόμαστε κανονικά από την πρώτη μέρα, όταν το τεστ είναι αρνητικό με την επίδειξή του στον καθηγητή της 1ης ώρας. Αν είναι θετικό, μένετε όλη η οικογένεια σπίτι και ενημερώνετε το σχολείο και τον ΕΟΔΥ, για να ακολουθήσει rapid test τα λοιπά μέλη της οικογένειας.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ καλή και ΑΝΩΔΥΝΗ σχολική ΧΡΟΝΙΑ!!

https://www.gov.gr/.../bebaiose-arnetikou-diagnostikou...

Ο Δ/ντής

Χρήστος Ρίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365