Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Έκαναν φασαρία μέσα στην εκκλησία και τα… άκουσαν από τον Μητροπολίτη Κοζάνης – “Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας;”

Δείτε το βίντεο
Ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, μετά τον αγιασμό, μιλούσε εντός του ναού για το γηροκομείο, όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή 80 ηλικιωμένοι.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος, που προκάλεσαν όπως φάνηκε πιστοί που ήθελαν να φύγουν από την εκκλησία. “Θα τα γκρεμίσετε όλα, δεν θα αφήσετε τίποτα! Όλοι να φύγετε πρώτοι, ε δεν γίνεται! Τι να πεις κύριε Δήμαρχε, Έλληνες είμαστε… δεν έχουμε ησυχία” είπε ο Μητροπολίτης, ενώ όλοι κοίταζαν τι έγινε στην έξοδο του ναού.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η φασαρία μέσα στην εκκλησία έγινε πιο έντονη προκαλώντας την αντίδραση του Μητροπολίτη.

“Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε ήθελα να ήξερα; Πώς τις αντέχετε;” τόνισε και συνέχισε την ομιλία του.


Δείτε το βίντεο από το kozanimedia.gr:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365