Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Νόβακ Τζόκοβιτς: Προσωρινή άδεια παραμονής μέχρι την Δευτέρα - Αναμένονται οι προϋποθέσεις

Εξαρτάται πλέον από τον ίδιο τον Τζόκοβιτς αν θα αποδεχθεί την προσωρινή άδεια παραμονής που έλαβε ή θα αποφασίσει να επιστρέψει άμεσα στο Βελιγράδι
Τέλος στην αγωνία του Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά του κοινού του τένις που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την πιο τρελή ιστορία των τελευταίων ετών, πρόκειται να βάλει η ανακοίνωση των προϋποθέσεων για την προσωρινά άδεια παραμονής που έχει ήδη χορηγήσει το δικαστήριο στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι δικηγόροι του Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν καταθέσει ένσταση σε μια ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσουν στην Αυστραλία προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open μετά την απόρριψη της αίτησης χορήγησης άδειας εισόδου (visa) του στη Μελβούρνη.

Ήδη πάντως και σύμφωνα με τα Μέσα στη Σερβία, που ενημερώνουν διαρκώς για μια υπόθεση που τείνει να οδηγήσει σε διπλωματικό επεισόδιο, το δικαστήριο ενέκρινε την προσωρινή παραμονή του Σέρβου στη Μελβούρνη μέχρι το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρα (10/1). Για την ακρίβεια μέχρι τις 16:00 (ώρα τοπική) ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να απελαθεί από την Αυστραλία.

Απομένει απλώς να διευκρινιστεί που θα του επιτραπεί να παραμείνει αυτό το μικρό διάστημα και υπό ποιο καθεστώς ακριβώς. Προς το παρόν δεν του έχει δοθεί ελευθερία κινήσεων.

Εξαρτάται πλέον από τον ίδιο τον Τζόκοβιτς αν θα αποδεχθεί την προσωρινή άδεια παραμονής που έλαβε ή θα αποφασίσει να επιστρέψει άμεσα στο Βελιγράδι. Στη Σερβία επιμένουν πως πρόκειται για μια απόφαση - κοροϊδία.

Μέχρι τότε, όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε, "όλα τα μέρη θα καταβάλουν τις μέγιστες προσπάθειες για να διεξαχθεί η τελική ακρόαση με αποτελεσματικό και έγκαιρο τρόπο".

Υπενθυμίζεται ότι ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη έχει μεταφερθεί από τις Αρχές της Μελβούρνης σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Κάρλτον, όπου διαμένουν 46 μετανάστες, αρκετοί από αυτούς για εννέα-δέκα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365