Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Γράφει ο βόρειος άνεμος

Γράφει ο βόρειος άνεμος
Φίλες και φίλοι του Πελλιωτικου Φουτ μπωλ dobro vece.

Όμικρον, καταρρακτώδεις βροχές, κρύο και καιρός για δύο; Μπα, ποια τρελή θα έλθει ντουέτο;

Η αλήθεια είναι ότι πάγωσαν τα πάντα ποδοσφαιρικά εδω και είκοσι μέρες. Μόνο η πρόκριση της AS Vagena ήταν το γεγονός έπειτα την Χριστού Γέννηση και την έλευση του '22.

Αλλά, από Κυριακή θα' χουμε φουλ της Γ. Και εμβόλιμη παρακαλώ Τετάρτη 19.

Ας σταθώ λίγο στην Γ. 

Τα Σουρδακια- Ποντ και ΦΣ, ξεκίνησαν με πολλά όνειρα. Άντε οι Πόντιοι είναι καλά. ΦΣ τι έγινε; Μισό μιλιονι έρειξες και είσαι για Μπλουμ!!
Οι δικοί μας; 

Αντε οι πρωτεύουσιανοι, χωρίς πολλά πολλά είναι μπροστά. Ο ενδιαφερόμενος από το νησί των ανέμων τι λέει;

Ο ΑΣ του Μαύρου Αγάλματος, περιμένει τα εκτός έδρας για συγκομιδή γιατί εντός έχει εκπτώσεις σχεδόν σε όλους από την αρχή. Ο εμπορικός σύλλογος τους έχει κάνει μήνυση.

Τα παιδιά από τα ψηλά; Ναι μωρέ, οι πειρατές. Τι γίνεται; Οι μπαλλαδοφατσες περίμεναν περισσότερα, ο πρόεδρος έθεσε υψηλούς στόχους. Δε το βλέπω!!
Θα μου πείτε έχουμε ακόμη. Ένα θα σας πω και γραφτε το καλά να το θυμάστε.

Όσο μεγαλώνουν οι μέρες, η κατηγορία γίνεται επικίνδυνη. Για τους πάντες ισχύει ότι όποιος δεν προσέξει, του χρόνου θα πάει Bahovo και στο Στόμα του Λύκου. Ελπίζουμε άπαντες σε επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει όλες οι ομάδες της γενέτειρας του Μεγαλέξανδρου.

Πάμε τώρα στο τοπικό fusball και ειδικά Στας μεταγραφας.

Πέρασαν 10 μέρες και 10 μετεγγραφές δεν έγιναν. Μη πω ότι 4-5 είναι για κουκουρούκου.

Που είστε βρε πρόεδροι; Μόνο θέλετε να σας φωνάζουν " κύριε πρόεδρε" και τα χέρια μέσα στις τσέπες;

Όταν είσαι president, οφείλεις τέτοιο καιρό να είσαι στην πιάτσα. Κοστουμακι καρό, κεράσματα και πάντα όλο το χρήμα στην τσέπη (όχι πορτοφόλι). Εσείς μωρέ κρύβεστε και πάτε τώρα στα χωράφια, μ'αυτο το κρύο και άφαντοι!! Όλοι οι φίλαθλοι απαιτούν!! Η ομάδα πρέπει να βγει η να σωθεί. Εσύ ρε πρόεδρε τι κάνεις;  Όσα ματς είδα φέτος, παρατήρησα κάτι. Όλες μα όλες οι ομάδες, έχουν στολές 4,5 χρόνων. Μπουφάν; Μόνο οι πρόεδροι φοράνε ( της ομάδας ντε). Που είναι μωρέ τα χρόνια τα παλιά;

Α,α,α, έχουμε και πολλές μεταγραφές.

President of Mandal, Loutsesku του τρένου και Βάνες από την πλατεία της Ορμς. Αυτοί μάλιστα, είναι πρόεδροι!! Τα έδωσαν. Τα έσπρωξαν και περιμένουν το καλό!! Άντε παιδιά, η ώρα η καλή!

Εκεί στην συμπρωτεύουσα τι γίνεται; Δίπλα το Κιλκίς, Ημαθία, Θέσ/κη. 


Θα κάνετε κάτι; Ρε Αntonio Tsartini, θες πρωτάθλημα και μπαράζ. Πρέπει να προσθέσεις το κάτι τοις. Τσάμπα οι κατασκοπειες σε Αγκάθια και Ευρωπο;
Το μόνο δίδυμο που πιστεύω δεν θα με απογοητεύσει είναι Βizel- Paraponiar. Είστε τόσο ματσκες που θα κάνετε πάταγο!!
Αυτά για σήμερα και περιμένω....

3 σχόλια:

  1. Τεράστιε βόρειε άνεμε,είσαι η πρώτη πηγή του ερασιτεχνικού κ όχι μόνο,ειδικά όταν αναφέρεσαι στον ΔΑΣΚΑΛΟ μπιζέλια που έχω την πληροφορία ότι ήταν για μεταγραφές στην γειτονική χώρα ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...μυστικό η πόλη στην οποία έφαγαν κ κοιμηθηκαν κτλ κτλ,συνέχισε να δίνεις τις πινελιές σου όπως τον Bob Ross..... ΘΕ'Ω'ΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βόρειος Άνεμος ζητάς μεταγραφές αλλά δεν ξέρεις ότι οι μεγάλες μεταγραφικές βόμβες φέρνουν αλλαγές στους πάγκους! Η κλεψύδρα ξεκίνησε στο black mountain και ο Λουτσεσκου ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο! Όσο για την Γ εθνικοερασιτεχνικη οι ομάδες είναι σε ΜΕΘ και περιμένουν το εμβόλιο για να σωθούν! Μόνο Βαγγενας έχουν αποκτήσει ποδοσφαιρική ανοσία και ποιος ξέρει μπορεί να είναι η μόνη που θα επιβιώσει μακροπρόθεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σενιορ Βαγγενας, 20 χρόνια είχες ανυπαρξία κη ανοσία!!
    Από του χρόνου και με το καλό που θα αλλάξεις κατηγορία, τέτοιο καιρό θα μιλάς μόνο για μεταγραφές.
    Είτε για να βγεις, είτε για να σωθείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365