Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Αλέξης Τσίπρας για την μάχη με την Όμικρον: «Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι»

Ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στα συμπτώματα που έχει εμφανίσει και καλεί τους πάντες να εμβολιαστούν

Την εμπειρία του με την μετάλλαξη Όμικρον περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στα συμπτώματα που έχει εμφανίσει και καλεί τους πάντες να εμβολιαστούν. 


Γράφει: «Κλείνω τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν.

Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος. Μένει η κόπωση και η απομόνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μου έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους. Να προσέχετε τον εαυτό σας, όσους αγαπάτε και όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας. Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι. Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη».


Δείτε την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365