Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Δημήτρης Γιάννου: Οι συνεργάτες μου

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας:


Οι συνεργάτες μου

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρων και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου Έδεσσας, όπως και ορισμού των αντιδημάρχων και νοιώθω την ανάγκη να αναφερθώ στους συνεργάτες μου. Δεν πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στο σχήμα διοίκησης, καθώς κοινή μας απόφαση ήταν πως η δημοτική ομάδα λειτουργεί άψογα, με ειλικρινείς συνεργασίες και ο καθένας προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων του στη θέση ευθύνης που έχει τοποθετηθεί.

Η εκλογή του Φίλιππου Γκιούρου για μία ακόμα φορά στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού μας συμβουλίου αποτελεί αναγνώριση του έργου του και του δίκαιου τρόπου με τον οποίο επιτελεί τα καθήκοντά του. Ένας νέος άνθρωπος με γνώση του θεσμού και σημαντική τεχνογνωσία στα αυτοδιοικητικά ζητήματα και φυσικά άριστος γνώστης του θεσμικού πλαισίου, λόγω της επιστημονικής του ιδιότητας. Επιπλέον για μένα είναι ένας άριστος συνεργάτης και σύμβουλος σε νομικής φύσης ζητήματα!

Ο Γιάννης Μουράτογλου, με το κύρος του στον αυτοδιοικητικό κόσμο, τις γνωριμίες του και την γνώση του στα οικονομικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, είναι αναμφισβήτητα ένας πολύτιμος συνεργάτης στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, που έχει επιδείξει απίστευτη αποτελεσματικότητα στην οργάνωση των οικονομικών του Δήμου Έδεσσας και την αποπληρωμή των χρεών που είχαμε κληρονομήσει, ενώ έχει συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα των διεκδικήσεών μας.

Η Μαρούλα Κατσάρα Βλάχου, αντιδήμαρχος για την καθαριότητα και τα θέματα κοινωνικής πολιτικής έχει δώσει εξετάσεις και έχει πετύχει σε όλα τα μέτωπα, με την οργανωτικότητα και την εργατικότητα της. Πάντα κοντά στον πολίτη και απέναντι στα προβλήματα του τόπου! Μία συνεργάτης που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου και έχει δείξει τεράστια αποτελεσματικότητα στις κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει.

Ο Κώστας Λαμπρόπουλος αποτέλεσε το στιβαρό χέρι που στήριξε τον Δήμο Έδεσσας στην αντιμετώπιση του Covid-19, με μεγάλη συνεισφορά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, καθώς με καίριες παρεμβάσεις του στήριξε την τοπική κοινωνία όπου χρειαζόταν. Βεβαίως, η κοινωνική ευαισθησία του αντιδημάρχου και ιατρού δεν εξαντλείται στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά ξεδιπλώνεται με μία σειρά παρεμβάσεων φροντίδας και πρόληψης που αγγίζουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. 

Ο Αλέξανδρος Πασχάλης που έχει αναλάβει σημαντικές δράσεις εξωστρέφειας και στήριξης της τοπικής κοινωνίας, αποτελεί ένα ζωντανό στέλεχος της παράταξης και της τοπικής νεολαίας. Ένας άνθρωπος που υπηρετεί με αγάπη την εκπαίδευση είναι υπεύθυνος για τα εκπαιδευτικά ζητήματα! Δραστήριος, με καινοτόμες ιδέες και όρεξη για δουλειά αποτελεί ένα νέο αυτοδιοικητικό στέλεχος που προσφέρει και μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο.

Ο Μιχάλης Σαμλίδης, γνώστης των αγροτικών θεμάτων και πάντα κοντά στον αγροτικό κόσμο του Δήμου μας, που αποτελεί και την βασική οικονομική δύναμη του τόπου μας. Επίσης, είναι υπεύθυνος για τα έργα και τα μηχανήματα έργου του δήμους μας. Με την εργατικότητά του δίνει ένα ζωντανό παράδειγμα και με την πίστη του στον στόχο της αγροτικής ανάπτυξης και της βελτίωσης της ζωής όλων των δημοτών, συμβάλει σημαντικά στην συνολική προσπάθεια που κάνουμε.

Ο Σωτήρης Μούκας δεν είναι απλώς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας, όπου έχει κάνει πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα χωριά μας, αλλά και δίνει λύσεις σε πλήθος προβλημάτων με την οργανωτική του δεινότητα και την προσήλωση του στο στόχο της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών. Παράλληλα, ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες και αναβαθμίζει συνεχώς την σχολική μας υποδομή!

Η Νατάσα Ιατρίδου, Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ, με την οργανωτικότητα και την ικανότητα της στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό έχει συμβάλει στην αναμόρφωση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Έδεσσας και ήδη βλέπουμε τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς που έχει γίνει. Οι κοινωνικές δομές μας λειτουργούν άψογα, ενώ δημιουργήθηκαν νέοι θεσμοί όπως το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Ωδείο και Φιλαρμονική μας κάνουν υπερήφανους. Ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διατηρεί συνεχώς επαφή με την εκπαιδευτική κοινότητα και έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις στα σχολικά κτήρια.

Ο Δημήτρης Γιώγας, παλιό και άξιο αυτοδιοικητικό στέλεχος, από όσες θέσεις ευθύνης έχει υπηρετήσει τους συνδημότες μας έχει επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια, ως Πρόεδρος του ΕΥ ΖΗΝ, με μεθοδικότητα και ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα έχει αναμορφώσει όλους τους παιδικούς σταθμούς, που πληρούν όλα τα ποιοτικά κριτήρια και παρέχουν άριστες συνθήκες εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που ήδη απολαμβάνουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και οι γονείς τους, σε έναν θεσμό που είναι το θεμέλιο της εκπαίδευσης. 

Ο Γιάννης Χατζόγλου, μπορεί να χαρακτηριστεί ο Πρόεδρος των μεγάλων έργων για την ΔΕΥΑ Έδεσσας. Ένας αυτοδιοικητικός με όραμα και στόχους, που παράλληλα, δεν αφήνει την καθημερινότητα των πολιτών και την παρακολουθεί στενά παρεμβαίνοντας όποτε και όπου χρειαστεί. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ύδρευση και η αποχέτευση δεν μας απασχολούν! 

Αυτή είναι η ομάδα των εκλεγμένων στελεχών της Δημοτικής μας Παράταξης! Μία ομάδα ικανών αυτοδιοικητικών στελεχών, που όλοι κάνουν την δουλειά τους με αγάπη και βρίσκονται στην υπηρεσία των δημοτών. Επίσης, υπάρχει πλειάδα αυτοδιοικητικών στελεχών μας, που υπηρετούν από άλλες θέσεις όπως αυτές των Προέδρων των Κοινοτήτων και των μελών των συμβουλίων τους, αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες που δεν εκλέχτηκαν, αλλά είναι ενεργά μέλη αυτής της μεγάλης αυτοδιοικητικής οικογένειας!

Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά! Με νέες ιδέες και στόχους για την τοπική ανάπτυξη! Με διάθεση για προσφορά και έντονη επιθυμία για συμβολή στην προσπάθεια το τόπου για ανάπτυξη και προκοπή!

Τους ευχαριστώ για όλα!

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί!

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365