Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Ορφέας Ριζαρίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την απόκτηση του επιθετικού Χάρη Σαββαντόγλου από την Δόξα Μαυροβουνίου, ανακοίνωσε ο Ορφέας Ριζαρίου ενισχύοντας το ρόστερ του με έναν γνώριμο παίκτη, αφού και πριν δύο έτη ο 24χρονος άσος ανήκε στο ρόστερ του.


Δείτε παρακάτω πως υποδέχτηκε ο Ορφέας τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Ένα "δικό μας παιδί" γύρισε στην ομάδα μας ....ο Χάρης Σαββαντόγλου'  αποτελεί μια ακόμα μεταγραφή για την ενίσχυση της ομάδα μας!!! Μετά από δύο χρόνια στην Δόξα Μαυροβουνίου, ο Χάρης θα βοηθήσει κυρίως στον επιθετικό τομέα με την ταχύτητα και το πάθος του !!! Καλώς ήρθες Χάρη!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365